|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:48 pm
Kitty ShadowCat whee heart niedłoogo wyjeshdżam heart gdzie jesli mozna wiedziec bo jakby niebyło mie tu troche niebylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurde, mam ochote na pieszczoty, na jakas drobna kruszynke... Dobrze ze Ibris do mnie jutro przyjezdza 3nodding heart heart heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel wroocilam xd .. napadla mnie siostra cioteczna przez telefon .. i nie chciala skończyć gadac xp gonk xd to straszne... wink to przerashające xd Serafinq.. źle O_o .. ona jest po 30.. i troola mi natemat tego na jakie stoodia ide.. i zebym broń boshe nie wpadla na pomysl z odczekaniem roku.. bla.. idź na stoodia.. bla.. zloosh na dzienne .. bla .. znajdź jakikolwiek kieroonek xp .. ugh... i jeszcze jak jej jest przykro ze mi matoora z polskiego nieza dobsh poszla stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:49 pm
Kitty ShadowCat whee heart niedłoogo wyjeshdżam heart ja tesh. do sanatorium za 1,5 miesiaca. rynn mowi ze po kija mi to. ona sie nie zna... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:50 pm
Uriell Angel of Death Kitty ShadowCat whee heart niedłoogo wyjeshdżam heart gdzie jesli mozna wiedziec bo jakby niebyło mie tu troche niebylo najpierw do Czarnocina, a potem do Ochotnicy Dolnej i Krakowa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 ohhh goth...... kiedy ty sie nauczysz ze emil w takich sprawach nie jest łobcykany? juz ci to chyba kiedys mowilam.... Emil? no.... tak na mnie wlasciwie mowia.... emilia Ah.. sliczne imie, naprawde... 3nodding heart stare serio? a ty jak masz na imie? xd Michał, to imie szlacheckie... tak samo jak moje rodowe nazwisko, ale jestem znany bardziej jako Kage, Shadow lub po prostu Cien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel wroocilam xd .. napadla mnie siostra cioteczna przez telefon .. i nie chciala skończyć gadac xp gonk xd to straszne... wink Jak to mowi Wujek Szpadel "XXXXXXXXXX"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:52 pm
BeeWolf Ozzwald Lethiel wroocilam xd .. napadla mnie siostra cioteczna przez telefon .. i nie chciala skończyć gadac xp gonk xd to straszne... wink Jak to mowi Wujek Szpadel "XXXXXXXXXX" Czy to byla cenzura? Bo cos tu smierdzi pasztetem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:52 pm
]Goth bless[ Michał, to imie szlacheckie... tak samo jak moje rodowe nazwisko, ale jestem znany bardziej jako Kage, Shadow lub po prostu Cien... wiem cos o tym... hłe, hłe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:53 pm