|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:36 pm
Uriell Angel of Death Miho_14 Uriell Angel of Death wole mało m b niewiem kiedy wypowiem swe ostanie slowa i niechce by byhły to byle jakie wyrazy swieta racja! *zeby wyrazic jak swieta, macha lapkami przy okazji wyciagajac ozziowi lizaka z buzki xp * wiem *usimiech sie ponuro* chcesz terohce lazaka? zaraz nie bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:37 pm
Miho_14 ohhh goth...... kiedy ty sie nauczysz ze emil w takich sprawach nie jest łobcykany? juz ci to chyba kiedys mowilam.... Emil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:38 pm
wrocilem... wasze zdrowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:38 pm
Miho_14 Uriell Angel of Death Miho_14 Uriell Angel of Death wole mało m b niewiem kiedy wypowiem swe ostanie slowa i niechce by byhły to byle jakie wyrazy swieta racja! *zeby wyrazic jak swieta, macha lapkami przy okazji wyciagajac ozziowi lizaka z buzki xp * wiem *usimiech sie ponuro* chcesz terohce lazaka? zaraz nie bedzie xp proponujesz mi lizaka ?? jam jest uriell aniol śmierci ja strasze dzieci po nocach i babcie jedy sie pojawiam niejest wedey dobrze wiadomo że ktos w otoczeniu umże ale jeśli masz truskawkowy to bardzo chętnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:39 pm
]Goth bless[ Miho_14 ohhh goth...... kiedy ty sie nauczysz ze emil w takich sprawach nie jest łobcykany? juz ci to chyba kiedys mowilam.... Emil? no.... tak na mnie wlasciwie mowia.... emilia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:40 pm
Uriell Angel of Death Miho_14 Uriell Angel of Death Miho_14 Uriell Angel of Death wole mało m b niewiem kiedy wypowiem swe ostanie slowa i niechce by byhły to byle jakie wyrazy swieta racja! *zeby wyrazic jak swieta, macha lapkami przy okazji wyciagajac ozziowi lizaka z buzki xp * wiem *usimiech sie ponuro* chcesz terohce lazaka? zaraz nie bedzie xp proponujesz mi lizaka ?? jam jest uriell aniol śmierci ja strasze dzieci po nocach i babcie jedy sie pojawiam niejest wedey dobrze wiadomo że ktos w otoczeniu umże ale jeśli masz truskawkowy to bardzo chętnie no wlasnie truskawkowy. kupilam jeszcze jablkowy, ale zostawie go na czarna godzine whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:43 pm
wroocilam xd .. napadla mnie siostra cioteczna przez telefon .. i nie chciala skończyć gadac xp gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:44 pm
Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 ohhh goth...... kiedy ty sie nauczysz ze emil w takich sprawach nie jest łobcykany? juz ci to chyba kiedys mowilam.... Emil? no.... tak na mnie wlasciwie mowia.... emilia Ah.. sliczne imie, naprawde... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:45 pm
Lethiel wroocilam xd .. napadla mnie siostra cioteczna przez telefon .. i nie chciala skończyć gadac xp gonk xd to straszne... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:45 pm
Lethiel wroocilam xd .. napadla mnie siostra cioteczna przez telefon .. i nie chciala skończyć gadac xp gonk xd to źle czy dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:46 pm
whee heart niedłoogo wyjeshdżam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:47 pm
Kitty ShadowCat whee heart niedłoogo wyjeshdżam heart a ja sie chyba wymigam z rematu u mojej siostry i wyrzuce starych na 3 i pol dnia z domu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:47 pm
]Goth bless[ Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 ohhh goth...... kiedy ty sie nauczysz ze emil w takich sprawach nie jest łobcykany? juz ci to chyba kiedys mowilam.... Emil? no.... tak na mnie wlasciwie mowia.... emilia Ah.. sliczne imie, naprawde... 3nodding heart stare serio? a ty jak masz na imie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|