|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:19 pm
*bierze llizaka do buzi* teraz ja troche polize i znowu ci dam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:20 pm
Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:22 pm
Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:23 pm
Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a chcesz do tego budyniu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:24 pm
Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a ja lubie jeszcze o smaku coca coli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:24 pm
co tak mało piszecie? sad ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:25 pm
Kitty ShadowCat co tak mało piszecie? sad .... jakos tak sie zlorzylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:26 pm
Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a ja lubie jeszcze o smaku coca coli... dla mnie troche za slodkie. *mash. wpycha mu lizaka do buzki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a ja lubie jeszcze o smaku coca coli... a ja loobię wiśniowy heart i trooskawkowy... coca cola tesh ale mi się jush znoodził sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:27 pm
Miho_14 Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a ja lubie jeszcze o smaku coca coli... dla mnie troche za slodkie. *mash. wpycha mu lizaka do buzki* No tak.. lepsze sa slone lizaczki, nie? I zdrowsze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:29 pm
]Goth bless[ Miho_14 Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a ja lubie jeszcze o smaku coca coli... dla mnie troche za slodkie. *mash. wpycha mu lizaka do buzki* No tak.. lepsze sa slone lizaczki, nie? I zdrowsze 3nodding xd stare 3nodding blaugh eek whee domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:30 pm
*wyjmuje lizaka z ust i kladzie sie na pleckach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:33 pm
]Goth bless[ Miho_14 Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 teraz ja troche polize i znowu ci dam xd *otwiera usta* *dalej lize lizaka* mmmmm...... nie ma to jak truskawkowy chupa chups. jeszcze jablkowe sa dobre a ja lubie jeszcze o smaku coca coli... dla mnie troche za slodkie. *mash. wpycha mu lizaka do buzki* No tak.. lepsze sa slone lizaczki, nie? I zdrowsze 3nodding ohhh goth...... kiedy ty sie nauczysz ze emil w takich sprawach nie jest łobcykany? juz ci to chyba kiedys mowilam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|