|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:08 pm
Shinn-chan Lethiel mraaaaaauuurrr 4laugh whee przyjemny wiaterek :] ... *podpiera sie łokciami* zemdleć ?? .. neeee blaugh *podaje jeszcze drinka z palemką* blaugh pasuje XD hm.. ale ja cie bezalkoholowego whee 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:09 pm
Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ *przytuuuuuuuul* whee papatki wink .. gimp fajniusi whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:10 pm
Ozzwald Miho_14 *wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding seksi wygladasz z tym lizakiem... biggrin dziekos wink nie ma to jak chupa-chups. chcesz liza? xd *rozwala sie na foteliku z glowa w dol i nogami na oparciu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Ozzwald BeeWolf jestem ludziki biggrin ... ale sie najadłem * rozwala sie ordynarnie na kanapie i gleboko wzdycha aAAaahhh* xp *siada obok i uderza go w brzuch* co jadles ? blaugh Frangfurterki smarzone biggrin .. pycha kusza biggrin ale ja lubie FR biggrin xd Lethiel to nie był brzuch mowi sopranem... przeciesh to Ozz cie w "brzooch" udeshyl nie ja blaugh pi ... ale to ty na mnie wskoczyłaś ałć.... a ja teges no majonez ał ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinn-chan Lethiel mraaaaaauuurrr 4laugh whee przyjemny wiaterek :] ... *podpiera sie łokciami* zemdleć ?? .. neeee blaugh *podaje jeszcze drinka z palemką* blaugh pasuje XD hm.. ale ja cie bezalkoholowego whee 3nodding xd to nie jest prawdziwy drink.. to sok pozeczkowy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buuuzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czooochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ chetnie bym sie przylaczyl.. jestes za daleko crying powodzenia... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:11 pm
Miho_14 Ozzwald Miho_14 *wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding seksi wygladasz z tym lizakiem... biggrin dziekos wink nie ma to jak chupa-chups. chcesz liza? xd *rozwala sie na foteliku z glowa w dol i nogami na oparciu* jasne *siada przed nia na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:11 pm
Lethiel Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ *przytuuuuuuuul* whee papatki wink .. gimp fajniusi whee heart heart heart tesh bym chętnie ushywała ale nie umiem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:12 pm
Ozzwald Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buuuzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czooochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ chetnie bym sie przylaczyl.. jestes za daleko crying powodzenia... heart eme... powodzenia w czym...? idę se gazetkę w wannie poczytać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:12 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel mraaaaaauuurrr 4laugh whee przyjemny wiaterek :] ... *podpiera sie łokciami* zemdleć ?? .. neeee blaugh *podaje jeszcze drinka z palemką* blaugh pasuje XD hm.. ale ja cie bezalkoholowego whee 3nodding xd to nie jest prawdziwy drink.. to sok pozeczkowy XD mniam :] .. nio.. teraz mi dobshe xd *jeszcze bardziej rozwala sie na poduchach* whee whee whee mieciootko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:13 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buuuzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czooochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ chetnie bym sie przylaczyl.. jestes za daleko crying powodzenia... heart eme... powodzenia w czym...? idę se gazetkę w wannie poczytać blaugh powodzenia w kompieli... (slowo powodzenia czasem urzywam bez pomyslunku, taka moja mala pasja)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:14 pm
Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 *wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding seksi wygladasz z tym lizakiem... biggrin dziekos wink nie ma to jak chupa-chups. chcesz liza? xd *rozwala sie na foteliku z glowa w dol i nogami na oparciu* jasne *siada przed nia na podlodze* to masz 4laugh *wyciaga lizaka z buzi i podtyka ozziowi* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:14 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ *przytuuuuuuuul* whee papatki wink .. gimp fajniusi whee heart heart heart tesh bym chętnie ushywała ale nie umiem sad w necie musisz poszukac jakis tutoriali, moze jakas ksiazke kupic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:16 pm
Miho_14 Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 *wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding seksi wygladasz z tym lizakiem... biggrin dziekos wink nie ma to jak chupa-chups. chcesz liza? xd *rozwala sie na foteliku z glowa w dol i nogami na oparciu* jasne *siada przed nia na podlodze* to masz 4laugh *wyciaga lizaka z buzi i podtyka ozziowi* xd *bierze llizaka do buzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:16 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Lethiel Jaswinder idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich* Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^ *przytuuuuuuuul* whee papatki wink .. gimp fajniusi whee heart heart heart tesh bym chętnie ushywała ale nie umiem sad w necie musisz poszukac jakis tutoriali, moze jakas ksiazke kupic... Omedze kiedyś szukałem Tutków jak przyjdzie to jej powiem zeby wkleiła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|