|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:00 pm
Ozzwald racqel Ozzwald Kukus uwaza ze mu ty sie buntujemy i niewiadomo co robimy, ze cala gildie podburzamy... odrazu wyskoczyl z tym zebysmy przygotowali nowy regulamin... On chyba nie uznaje pomocy w wskazaniu niescislosci w regulaminie... szkoda. dzieki za linki (Goth, Ozz) sam bym chyba tego z godzine musial szukac. I macie w sumie racje, bo op to chodzilo, zeby uscislic regulamin. Wiadomo, dotychczas nic sie nie dzialo dziwnego, ale jakby co, to lepsza gildia bez dziur niz jak sito co? no nic, musze jakos Kukusa zastac, to pogadamy, chociaz... jakos nie tryska chumorem ostatnio. Coz, moze mu kobity braknie... nie wiem, ale kilka m-cy temu wydawal mi sie bardziej "wyluzowany", na swoj sposob. coz, pozyjemy zobaczymy... Problem jeszcze w tym ze inni operatorzy wydaja sie byc ciut pod wplywem zaborczej osoby Kukusa... jedyna bezstronna osoba mogla by byc MissTao tak mi sie wydaje... A ja Kukusa nie lubie bo To Fallus na kaczych nuzkach a i wymysliłem ze jedziemy do niego na grila biggrin ma balkon ? ma biggrin bedzie fajnie biggrin jeszcze u niego nie spałem biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:02 pm
*wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:02 pm
Miho_14 *wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding seksi wygladasz z tym lizakiem... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:03 pm
Miho_14 *wchodzi z lizakiem w buzce* mraa, bylam na chwile wszamac co nieco... 3nodding O.o .... tesh chce lizaka crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf jestem ludziki biggrin ... ale sie najadłem * rozwala sie ordynarnie na kanapie i gleboko wzdycha aAAaahhh* xp *siada obok i uderza go w brzuch* co jadles ? blaugh Frangfurterki smarzone biggrin .. pycha kusza biggrin ale ja lubie FR biggrin xd Lethiel to nie był brzuch mowi sopranem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinn-chan dawno mnie tu nie bylo... troshq sie pozmienialo... miasto sie rozroslo... mozecie mi powiedziec co sie stalo w miescie, bo mi sie historyjka nie chce wlaczyc argh.. xd *kladzie sie na poduchach* troshq dusho sie dzialo ... sweatdrop nie dam rady xp *przewraca sie na plecy* *wachluje... * zaraz zemdlejesz blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:04 pm
... ...trzymajta sie ludziska ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:04 pm
]Goth bless[ *nalewa lampke wina i podaje* dziękuje *przechyla kieliszek,smakuje chwile taksamo dobre jak krew dziecka lub dusza samobujcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:05 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan dawno mnie tu nie bylo... troshq sie pozmienialo... miasto sie rozroslo... mozecie mi powiedziec co sie stalo w miescie, bo mi sie historyjka nie chce wlaczyc argh.. xd *kladzie sie na poduchach* troshq dusho sie dzialo ... sweatdrop nie dam rady xp *przewraca sie na plecy* *wachluje... * zaraz zemdlejesz blaugh blaugh blaugh mraaaaaauuurrr 4laugh whee przyjemny wiaterek :] ... *podpiera sie łokciami* zemdleć ?? .. neeee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mraaaaaauuurrr 4laugh whee przyjemny wiaterek :] ... *podpiera sie łokciami* zemdleć ?? .. neeee blaugh *podaje jeszcze drinka z palemką* blaugh pasuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald BeeWolf jestem ludziki biggrin ... ale sie najadłem * rozwala sie ordynarnie na kanapie i gleboko wzdycha aAAaahhh* xp *siada obok i uderza go w brzuch* co jadles ? blaugh Frangfurterki smarzone biggrin .. pycha kusza biggrin ale ja lubie FR biggrin xd Lethiel to nie był brzuch mowi sopranem... przeciesh to Ozz cie w "brzooch" udeshyl nie ja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:08 pm
idę się wykąpać... blaugh 4laugh *buuuzi dla Ozza* *przytuuul dla Lethi* *czooochru włoski dla Kitty* *i papcie dla wszystkich*
Kitty, bawiłam się Gimpem dzisiaj w szkole... nie jest źle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|