|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinn-chan Lethiel *zaczyna sobie tańczyć na środq gildi* xd 4laugh xd mrau *wskakuje na głowe* XD O.o Shinnooś !!!!!!! heart whee whee whee *wyciaga lapki w goore* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* !!!! *świeczki w oczach* mocny uscisk sweatdrop *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uriell Angel of Death ]Goth bless[ *Siada przy stoliku i otwiera butelke z czerwonym winem* Napije sie ktos? *nalewa wino do swojego kieliszka i saczy je powoli* a jakie masz ? Wytrawne, 5-cio letnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:52 am
racqel Ozzwald Kukus uwaza ze mu ty sie buntujemy i niewiadomo co robimy, ze cala gildie podburzamy... odrazu wyskoczyl z tym zebysmy przygotowali nowy regulamin... On chyba nie uznaje pomocy w wskazaniu niescislosci w regulaminie... szkoda. dzieki za linki (Goth, Ozz) sam bym chyba tego z godzine musial szukac. I macie w sumie racje, bo op to chodzilo, zeby uscislic regulamin. Wiadomo, dotychczas nic sie nie dzialo dziwnego, ale jakby co, to lepsza gildia bez dziur niz jak sito co? no nic, musze jakos Kukusa zastac, to pogadamy, chociaz... jakos nie tryska chumorem ostatnio. Coz, moze mu kobity braknie... nie wiem, ale kilka m-cy temu wydawal mi sie bardziej "wyluzowany", na swoj sposob. coz, pozyjemy zobaczymy... Problem jeszcze w tym ze inni operatorzy wydaja sie byc ciut pod wplywem zaborczej osoby Kukusa... jedyna bezstronna osoba mogla by byc MissTao tak mi sie wydaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:52 am
]Goth bless[ Uriell Angel of Death ]Goth bless[ *Siada przy stoliku i otwiera butelke z czerwonym winem* Napije sie ktos? *nalewa wino do swojego kieliszka i saczy je powoli* a jakie masz ? Wytrawne, 5-cio letnie nie zamłode ale cuz chentnie sie napije jeśli mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:53 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel *zaczyna sobie tańczyć na środq gildi* xd 4laugh xd mrau *wskakuje na głowe* XD O.o Shinnooś !!!!!!! heart whee whee whee *wyciaga lapki w goore* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* !!!! *świeczki w oczach* mocny uscisk sweatdrop *przytulas* *puszcza* przeprasham.. redface whee xd milo cie znowu widziec !!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:55 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel *zaczyna sobie tańczyć na środq gildi* xd 4laugh xd mrau *wskakuje na głowe* XD O.o Shinnooś !!!!!!! heart whee whee whee *wyciaga lapki w goore* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* !!!! *świeczki w oczach* mocny uscisk sweatdrop *przytulas* *puszcza* przeprasham.. redface whee xd milo cie znowu widziec !!! 4laugh dawno mnie tu nie bylo... troshq sie pozmienialo... miasto sie rozroslo... mozecie mi powiedziec co sie stalo w miescie, bo mi sie historyjka nie chce wlaczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:56 am
Uriell Angel of Death ]Goth bless[ Uriell Angel of Death ]Goth bless[ *Siada przy stoliku i otwiera butelke z czerwonym winem* Napije sie ktos? *nalewa wino do swojego kieliszka i saczy je powoli* a jakie masz ? Wytrawne, 5-cio letnie nie zamłode ale cuz chentnie sie napije jeśli mozna *nalewa lampke wina i podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh .. Ja musze spadac ...
Papa All...
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel Ozzwald Kukus uwaza ze mu ty sie buntujemy i niewiadomo co robimy, ze cala gildie podburzamy... odrazu wyskoczyl z tym zebysmy przygotowali nowy regulamin... On chyba nie uznaje pomocy w wskazaniu niescislosci w regulaminie... szkoda. dzieki za linki (Goth, Ozz) sam bym chyba tego z godzine musial szukac. I macie w sumie racje, bo op to chodzilo, zeby uscislic regulamin. Wiadomo, dotychczas nic sie nie dzialo dziwnego, ale jakby co, to lepsza gildia bez dziur niz jak sito co? no nic, musze jakos Kukusa zastac, to pogadamy, chociaz... jakos nie tryska chumorem ostatnio. Coz, moze mu kobity braknie... nie wiem, ale kilka m-cy temu wydawal mi sie bardziej "wyluzowany", na swoj sposob. coz, pozyjemy zobaczymy... Problem jeszcze w tym ze inni operatorzy wydaja sie byc ciut pod wplywem zaborczej osoby Kukusa... jedyna bezstronna osoba mogla by byc MissTao tak mi sie wydaje... tak. ale jej nie widzialem od kilku m-cy, moze sie mijamy? no nic. lece do kina sie doszkolic. THE EDUKATORS "we're not living in democracy but in materialistic dictatorship" film o buncie 'bez powodu'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:57 am
jestem ludziki biggrin ... ale sie najadłem * rozwala sie ordynarnie na kanapie i gleboko wzdycha aAAaahhh* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:58 am
Shinn-chan dawno mnie tu nie bylo... troshq sie pozmienialo... miasto sie rozroslo... mozecie mi powiedziec co sie stalo w miescie, bo mi sie historyjka nie chce wlaczyc argh.. xd *kladzie sie na poduchach* troshq dusho sie dzialo ... sweatdrop nie dam rady xp *przewraca sie na plecy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:58 am
racqel Ozzwald racqel Ozzwald Kukus uwaza ze mu ty sie buntujemy i niewiadomo co robimy, ze cala gildie podburzamy... odrazu wyskoczyl z tym zebysmy przygotowali nowy regulamin... On chyba nie uznaje pomocy w wskazaniu niescislosci w regulaminie... szkoda. dzieki za linki (Goth, Ozz) sam bym chyba tego z godzine musial szukac. I macie w sumie racje, bo op to chodzilo, zeby uscislic regulamin. Wiadomo, dotychczas nic sie nie dzialo dziwnego, ale jakby co, to lepsza gildia bez dziur niz jak sito co? no nic, musze jakos Kukusa zastac, to pogadamy, chociaz... jakos nie tryska chumorem ostatnio. Coz, moze mu kobity braknie... nie wiem, ale kilka m-cy temu wydawal mi sie bardziej "wyluzowany", na swoj sposob. coz, pozyjemy zobaczymy... Problem jeszcze w tym ze inni operatorzy wydaja sie byc ciut pod wplywem zaborczej osoby Kukusa... jedyna bezstronna osoba mogla by byc MissTao tak mi sie wydaje... tak. ale jej nie widzialem od kilku m-cy, moze sie mijamy? no nic. lece do kina sie doszkolic. THE EDUKATORS "we're not living in democracy but in materiastic dictatorship" film o buncie 'bez powodu'... bardzo taki aktualny.. wink narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:59 am
BeeWolf jestem ludziki biggrin ... ale sie najadłem * rozwala sie ordynarnie na kanapie i gleboko wzdycha aAAaahhh* xp *siada obok i uderza go w brzuch* co jadles ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:59 am
BeeWolf jestem ludziki biggrin ... ale sie najadłem * rozwala sie ordynarnie na kanapie i gleboko wzdycha aAAaahhh* xp O.o *skok na Bee* xd *przytuuuuul* blaugh *zlazi z niego* *wraca na swoje poduchy* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|