|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:34 am
...hej... a bleeee.... ide po tabletke......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:35 am
Lethiel Miho_14 Ozzwald Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ? czasem chcialabym byc jednak facetem..... uuuuuuuuu... *glaszcze po glowce* *podaje ibuprom* wink 3nodding forte... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:35 am
racqel Ozzwald racqel smash! blam! ka-boom! plumm! czesc... biggrin jak tam bunt? bo ja w sumie zapodalem material i sie zmylem, kiepawo u mnie ostatnio z czasem... bunt puki co lezy... modzi siedza w epoce PRLu i sie czepiaja... enter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:36 am
racqel smash! blam! ka-boom! plumm! Hejka ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:37 am
Ozzwald racqel Ozzwald racqel smash! blam! ka-boom! plumm! czesc... biggrin jak tam bunt? bo ja w sumie zapodalem material i sie zmylem, kiepawo u mnie ostatnio z czasem... bunt puki co lezy... modzi siedza w epoce PRLu i sie czepiaja... co za wiocha. przeciez to tylko dyskusja, nikt tu nikogo do niczego nie zmusza... to mial byc tylko material na wymiane pogladow (i troche na wzburzenie metnej wody...), nic powaznego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:39 am
]Goth bless[ Miho_14 Ozzwald Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ? czasem chcialabym byc jednak facetem..... No tak, to teraz rozumiemy o co chodzi... xp nooo....niestety.... musze troche pomarudzic.... sorki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:39 am
racqel Ozzwald racqel Ozzwald racqel smash! blam! ka-boom! plumm! czesc... biggrin jak tam bunt? bo ja w sumie zapodalem material i sie zmylem, kiepawo u mnie ostatnio z czasem... bunt puki co lezy... modzi siedza w epoce PRLu i sie czepiaja... co za wiocha. przeciez to tylko dyskusja, nikt tu nikogo do niczego nie zmusza... to mial byc tylko material na wymiane pogladow (i troche na wzburzenie metnej wody...), nic powaznego? Kukus uwaza ze mu ty sie buntujemy i niewiadomo co robimy, ze cala gildie podburzamy... odrazu wyskoczyl z tym zebysmy przygotowali nowy regulamin... On chyba nie uznaje pomocy w wskazaniu niescislosci w regulaminie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:42 am
Ale sobie odkurzylem stary utworek... Prodigy - Breathe! To juz klasyka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:43 am
*zaczyna sobie tańczyć na środq gildi* xd 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ale sobie odkurzylem stary utworek... Prodigy - Breathe! To juz klasyka! po wczorajszym ja dzisiaj sobie odswierzam Fath no more... odkopalem skladaneczke ich najlepszych utworkow i sobie slucham...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:44 am
eek whee Serafinq !!!! 4laugh *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj !!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|