|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:29 am
witaj whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:30 am
Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* *przytuuuuuul* whee witaj miho 4laugh cio sie dzieje ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smash! blam! ka-boom!
plumm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj kagooś blaugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:31 am
racqel smash! blam! ka-boom! plumm! witaj racq 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Az sie wzruszylem... tyle milych powitan crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel smash! blam! ka-boom! plumm! czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:32 am
]Goth bless[ Az sie wzruszylem... tyle milych powitan crying dla ciebie zawsze :> xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Az sie wzruszylem... tyle milych powitan crying a ja sie nie witam bo juz raz dzisiaj juz cie witalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Jaswinder Ozz... widziałeś kiedyś jak się laski o ciebie biją? blaugh Kitty, siostrzyczko... podejdź no do płota... twisted domo domo domo domokun domokun domokun tsesesese twisted moze jakies spokojniejsze metody.. rozmowa... sweatdrop już my sobie porozmawiamy... na osobności... twisted co nie, sis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:33 am
Ozzwald Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ? czasem chcialabym byc jednak facetem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:34 am
Miho_14 Ozzwald Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ? czasem chcialabym byc jednak facetem..... bos nigdy nie dostala z glana w krok... sweatdrop ale juz wiem o co chodzi w twoim przypadku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ozzwald Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ? czasem chcialabym byc jednak facetem..... uuuuuuuuu... *glaszcze po glowce* *podaje ibuprom* wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel smash! blam! ka-boom! plumm! czesc... biggrin jak tam bunt? bo ja w sumie zapodalem material i sie zmylem, kiepawo u mnie ostatnio z czasem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ozzwald Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ? czasem chcialabym byc jednak facetem..... No tak, to teraz rozumiemy o co chodzi... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|