|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:23 am
BeeWolf Kiart Elo ... Co z twoja postacia... ...wygladasz jak admin tylko nick nie ten ... xd blaugh whee KAmuflasz ... xp xd gonk eek Aha ...sp0xiK ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:24 am
Jaswinder Ozz... widziałeś kiedyś jak się laski o ciebie biją? blaugh Kitty, siostrzyczko... podejdź no do płota... twisted domo domo domo domokun domokun domokun Jas O.o ślicznie wygladash wink 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel hej wilczq whee 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* wink HEj ... a to " wink " to co znaczy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozz... widziałeś kiedyś jak się laski o ciebie biją? blaugh Kitty, siostrzyczko... podejdź no do płota... twisted domo domo domo domokun domokun domokun eek nigdy mi sie nie zdarzylo... eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:25 am
Jaswinder Ozz... widziałeś kiedyś jak się laski o ciebie biją? blaugh Kitty, siostrzyczko... podejdź no do płota... twisted domo domo domo domokun domokun domokun tsesesese twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:25 am
BeeWolf Lethiel hej wilczq whee 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* wink HEj ... a to " wink " to co znaczy whee a nic.. cos mnie do oka wlecialo xp xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Lethiel hej wilczq whee 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* wink HEj ... a to " wink " to co znaczy whee a nic.. cos mnie do oka wlecialo xp xd blaugh whee szut na Lethiel psytulas... xd jaki ja sie dziwny robie jak jestem głodny gryzu gryzu Letgiel w kostke biggrin .... lece cos zjem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:27 am
...heejjj....
...a-u-a
...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:28 am
Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* czesc.. co sie stalo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:28 am
BeeWolf szut na Lethiel psytulas... xd jaki ja sie dziwny robie jak jestem głodny gryzu gryzu Letgiel w kostke biggrin .... lece cos zjem biggrin O.o .. piiiiiiiisk !!! xd ... ej.. to laskocze whee xd smacznego blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:29 am
Miho_14 ...heejjj.... ...a-u-a ...chyba umre... *zwija sie z bolu na sfym foteliku* WItaj ... Co jest question Hejka Goth bless blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:29 am
Kitty ShadowCat Jaswinder Ozz... widziałeś kiedyś jak się laski o ciebie biją? blaugh Kitty, siostrzyczko... podejdź no do płota... twisted domo domo domo domokun domokun domokun tsesesese twisted moze jakies spokojniejsze metody.. rozmowa... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|