|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:16 am
Kiruśśśś *skok* *przewraca* *siada na nim* witajj *całus* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:17 am
powroocilam wink 4laugh whee
witajcie :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:17 am
Kitty ShadowCat Kiruśśśś *skok* *przewraca* *siada na nim* witajj *całus* whee 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:18 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin Ozzuniu kochany,*przytuuuuuuuul, ładuje się na kolanka* whee 4laugh jak możesz mu się władować na kolanka, skoro on leży na podłodze, a ja na nim siedzę? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:19 am
Lethiel powroocilam wink 4laugh whee witajcie :> blaugh Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:20 am
Kiart Lethiel powroocilam wink 4laugh whee witajcie :> blaugh Witaj ...^^ 4laugh witaj Kiartooś wink 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:21 am
Bee 4laugh heart *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kitty ShadowCat Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin Ozzuniu kochany,*przytuuuuuuuul, ładuje się na kolanka* whee 4laugh jak możesz mu się władować na kolanka, skoro on leży na podłodze, a ja na nim siedzę? blaugh dziwne rzeczy sie tu dzieja... wink *caluje ja po raczce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Bee 4laugh heart *przytuuuuuuuuuuul* no hej hej biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Elo ... Co z twoja postacia... ...wygladasz jak admin tylko nick nie ten ... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:22 am
hej wilczq whee 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:22 am
Kiart Elo ... Co z twoja postacia... ...wygladasz jak admin tylko nick nie ten ... xd blaugh whee KAmuflasz ... xp xd gonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:23 am
Ozz... widziałeś kiedyś jak się laski o ciebie biją? blaugh Kitty, siostrzyczko... podejdź no do płota... twisted domo domo domo domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|