|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:59 am
*wchodzi szpanując czapą* witam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:59 am
Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:01 am
Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd O.o. nie znam cię wink *podchodzi i podaje łapkę* miło mi.... jestem Kitt whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:02 am
Kitty ShadowCat Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd O.o. nie znam cię wink *podchodzi i podaje łapkę* miło mi.... jestem Kitt whee 4laugh Milo mi Kiray jestem *caluje podana dlon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:03 am
Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:05 am
Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin Ozzuniu kochany,*przytuuuuuuuul, ładuje się na kolanka* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:05 am
Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin przyznal sie, nawet mocno nie dostal wink oddal mi wszystkie wiec narazie znikam sie pouczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:06 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin Ozzuniu kochany,*przytuuuuuuuul, ładuje się na kolanka* whee 4laugh jak tam dzionek minol..? bo ja sie strasznie w domu nudzilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:08 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin przyznal sie, nawet mocno nie dostal wink oddal mi wszystkie wiec narazie znikam sie pouczyc a juz myslalem ze bedzie okazja zeby go przesluchac i cos wypisc.. a tak musze czekac do 10 maja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:12 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kiray Ozz moze byc nie ciekawie tego 5 maja sad Ktos mi podwedzil opracowania i nie moge sobie epok przypomniec , podejrzewam brata ale on mowi ich ze nie ma, ale juz mam pomysl jak od niego wyciagnac prawde xd to zrobimy mu przesluchanie... Czesc Kitti.. biggrin Ozzuniu kochany,*przytuuuuuuuul, ładuje się na kolanka* whee 4laugh jak tam dzionek minol..? bo ja sie strasznie w domu nudzilem... w sumie to diobsh... najpierw poszłam z koleżanka na zakoopy to 3 godz. wybierała buty.. stare .. potem ja nie mogłam wybrać sobie ubranka (wszystkie były ładne).. buciki wybrałam od razu whee potem kosmetyki (kupiłam sobie tylko błyszczyk bo nie mogłam się na nic zdecydować) do empiq po autobiografię J.P.II... potem dio domciu... mamusia mi pozwoliła pojeździć samochodem przed domem... whee heart (jak ja to kocham) ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:14 am
Jas a ty gdzie sie zapodzialas ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:15 am
Ozzwald Jas a ty gdzie sie zapodzialas ? *zaczyna się drzeć* Jaaasss... kici kici kotecq xd whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|