|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:43 am
Lorak Witam wszystkich znanych i nieznanych mej osobie xd Avsko! Dżizas, moje zakwasy ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:43 am
Ozzwald Lorak Witam wszystkich znanych i nieznanych mej osobie xd czesc.. biggrin No hej Ozz o czym gadacie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:44 am
Lorak Ozzwald Lorak Witam wszystkich znanych i nieznanych mej osobie xd czesc.. biggrin No hej Ozz o czym gadacie ?? matura, studia, kobiety... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zjadlam blaugh ...
a cio do stoodioow.. to zadne mi sie nie podobaja z publicznych xp .. wiec prawdopodobnie i tak poleze na platne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lorak Witam wszystkich znanych i nieznanych mej osobie xd Avsko! Dżizas, moje zakwasy == heja. Po czym masz takie zakwasy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:45 am
Ozzwald Lorak Ozzwald Lorak Witam wszystkich znanych i nieznanych mej osobie xd czesc.. biggrin No hej Ozz o czym gadacie ?? matura, studia, kobiety... wink No to to co zwykle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:46 am
Lorak Delein Lorak Witam wszystkich znanych i nieznanych mej osobie xd Avsko! Dżizas, moje zakwasy == heja. Po czym masz takie zakwasy ?? Po: -Przedwczorajszej godzince ćwiczeń -Wczorajszej godzince ćwiczeń -Dzisiejeszym bieganiu 400 m na stadionie... Nogi się pode mną uginają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zjadlam blaugh ... a cio do stoodioow.. to zadne mi sie nie podobaja z publicznych xp .. wiec prawdopodobnie i tak poleze na platne xp a co ci sie podoba ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:48 am
Lorak czyżby jakiś AWF się kłaniał ?? A gdzie tam, jeszcze mnie nie pogrzmiło... Te ćwiczenia to sama dla siebie w domu robiłam, a bieganko na wułefie było odstawiane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:49 am
Delein Lorak czyżby jakiś AWF się kłaniał ?? A gdzie tam, jeszcze mnie nie pogrzmiło... Te ćwiczenia to sama dla siebie w domu robiłam, a bieganko na wułefie było odstawiane... dla siebie to ja cwicze miesien piwny... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:50 am
Delein Lorak czyżby jakiś AWF się kłaniał ?? A gdzie tam, jeszcze mnie nie pogrzmiło... Te ćwiczenia to sama dla siebie w domu robiłam, a bieganko na wułefie było odstawiane... Nie no ja tam lubie AWF xd a siłownie w szczególnosci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel zjadlam blaugh ... a cio do stoodioow.. to zadne mi sie nie podobaja z publicznych xp .. wiec prawdopodobnie i tak poleze na platne xp a co ci sie podoba ? ninja wyshsza szkola reklamy .. ninja na kieroonek grafiki kompoooterowej 3nodding a jezeli jest taki gdzieś na publicznych to i tak nie mam szans... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein Lorak czyżby jakiś AWF się kłaniał ?? A gdzie tam, jeszcze mnie nie pogrzmiło... Te ćwiczenia to sama dla siebie w domu robiłam, a bieganko na wułefie było odstawiane... dla siebie to ja cwicze miesien piwny... wink Ja prawdopodobnie tego jutro poćwiczę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:51 am
Delein Ozzwald Delein Lorak czyżby jakiś AWF się kłaniał ?? A gdzie tam, jeszcze mnie nie pogrzmiło... Te ćwiczenia to sama dla siebie w domu robiłam, a bieganko na wułefie było odstawiane... dla siebie to ja cwicze miesien piwny... wink Ja prawdopodobnie tego jutro poćwiczę blaugh ja juz od kilku dni codziennie cwicze bo nie mam co robic... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|