|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:28 am
Lethiel witaj Deli 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* *uściiiisk* Słuchaj, nie przejmuj się tym polskim, nie ma źle! Za rok będziecie mnie pocieszać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:28 am
Omega Sun Lethiel mnie fakt zdania niestety nie satysfakcjonooje.. ech.. nio ale co poradzic.. moja beznadziejność goorą !! sweatdrop Ojj, nie mow tak o sobie Tak to juz jest, ze raz pojdzie lepiej a raz gorzej-to tez kwestia szczescia, stresu itd 3nodding Wolalabys nie zdac?niom.. w tedy moge sie poprawić xd teraz uwaga... to niemozliwe.. ale dostalam blue boxa O_o ... 3 pod shad !!! w poniedzialek 1 we wtorek droogi teraz 3 !!! eek eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:30 am
Delein Lethiel witaj Deli 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* *uściiiisk* Słuchaj, nie przejmuj się tym polskim, nie ma źle! Za rok będziecie mnie pocieszać... ech... tyle ze zawiodlam wszystkich do okola :/ .. lacznie z moja polonistką ktoora jest naprawde świetną nauczycielką sad ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:31 am
Lethiel Omega Sun Ojj, nie mow tak o sobie Tak to juz jest, ze raz pojdzie lepiej a raz gorzej-to tez kwestia szczescia, stresu itd 3nodding Wolalabys nie zdac?niom.. w tedy moge sie poprawić xd yyy eek to ja naprawde nie rozumiem tych nowych zasad sweatdrop Te punkty sa wam do czegos potrzebne? Moja matura byla zdecydowanie mniej skomplikowana chociaz trudniejsza sweatdrop Ciesze sie, ze nie musialam zdawac nowej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:34 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Ojj, nie mow tak o sobie Tak to juz jest, ze raz pojdzie lepiej a raz gorzej-to tez kwestia szczescia, stresu itd 3nodding Wolalabys nie zdac?niom.. w tedy moge sie poprawić xd yyy eek to ja naprawde nie rozumiem tych nowych zasad sweatdrop Te punkty sa wam do czegos potrzebne? Moja matura byla zdecydowanie mniej skomplikowana chociaz trudniejsza sweatdrop Ciesze sie, ze nie musialam zdawac nowej xp to tak jak punkty na egzaminie na studia.. na nie beda patrzc tylko uczelnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:35 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Ojj, nie mow tak o sobie Tak to juz jest, ze raz pojdzie lepiej a raz gorzej-to tez kwestia szczescia, stresu itd 3nodding Wolalabys nie zdac?niom.. w tedy moge sie poprawić xd yyy eek to ja naprawde nie rozumiem tych nowych zasad sweatdrop Te punkty sa wam do czegos potrzebne? Moja matura byla zdecydowanie mniej skomplikowana chociaz trudniejsza sweatdrop Ciesze sie, ze nie musialam zdawac nowej xp nio sa potrzebne zeby sie na studia dostac.. chociash ustne chyba sie nie liczą sweatdrop xd ale.. dla wlasnego spokoju.. wolalabym poprawić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:36 am
w blue boxie byly antenki whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:37 am
ninja .. idu jeść .. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:38 am
Ozzwald to tak jak punkty na egzaminie na studia.. na nie beda patrzc tylko uczelnie. ale wy jestescie rocznikiem "eksperymentalnym" (nowa matura, nowe rodzaje egzaminow) a poza tym teraz na studia idzie pokolenie nizu demograficznego wiec uczelnie beda walczyc o kazdego studenta, bo z roku na rok bedzie ich coraz mniej wiec napewno potraktuja was lagodnie przy rekrutacji 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:39 am
Lethiel ninja .. idu jeść .. ninja Smacznego :] Ja znowu dzisiaj za dużo zjadłam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:40 am
Omega Sun Ozzwald to tak jak punkty na egzaminie na studia.. na nie beda patrzc tylko uczelnie. ale wy jestescie rocznikiem "eksperymentalnym" (nowa matura, nowe rodzaje egzaminow) a poza tym teraz na studia idzie pokolenie nizu demograficznego wiec uczelnie beda walczyc o kazdego studenta, bo z roku na rok bedzie ich coraz mniej wiec napewno potraktuja was lagodnie przy rekrutacji 3nodding w moim przypadku bedzie ich interesowalo tylko czy zdalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:41 am