|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:17 am
Omega Sun Lethiel *przytuuuuuuuuul* 4laugh whee eee... polski ?? ... uh.. sweatdrop ...nio .. ech.. zdalam.. sweatdrop gratulacje smile duzo jeszcze egzaminow do konca Ci zostalo? tak jak reszcie 3 pisemne ktore sie zaczynaja od 5 maja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:18 am
Ozzwald Lethiel *przytuuuuuuuuul* 4laugh whee eee... polski ?? ... uh.. sweatdrop ...nio .. ech.. zdalam.. sweatdrop no i gyt.. niby tak... ech.. dzieki Omi.. nie ma zabardzo co gratoolować sad nio jeszcze 3 pisemne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emm no witam wszystkich przybylych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun gratulacje smile duzo jeszcze egzaminow do konca Ci zostalo? tak jak reszcie 3 pisemne ktore sie zaczynaja od 5 maja... nie znam sie na tym nowym systemie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:20 am
Melania Moon emm no witam wszystkich przybylych witaj Meluś 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:21 am
Lethiel niby tak... ech.. dzieki Omi.. nie ma zabardzo co gratoolować sad nio jeszcze 3 pisemne ... a czemu taka smutna minka? chcialas pewnie lepsza ocenke sweatdrop ? Nie martw sie, najwazniejsze ze zdalas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:22 am
Melania Moon emm no witam wszystkich przybylych hello smile edit: czesc Delein smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:23 am
witam piekne panie ktore zaszczycily nas swoja obecnoscia... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:23 am
Omega Sun Lethiel niby tak... ech.. dzieki Omi.. nie ma zabardzo co gratoolować sad nio jeszcze 3 pisemne ... a czemu taka smutna minka? chcialas pewnie lepsza ocenke sweatdrop ? Nie martw sie, najwazniejsze ze zdalas 3nodding mnie fakt zdania niestety nie satysfakcjonooje.. ech.. nio ale co poradzic.. moja beznadziejność goorą !! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:25 am
Ozzwald witam piekne panie ktore zaszczycily nas swoja obecnoscia... biggrin A ze mną to się już nie przywita xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Deli 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mnie fakt zdania niestety nie satysfakcjonooje.. ech.. nio ale co poradzic.. moja beznadziejność goorą !! sweatdrop Ojj, nie mow tak o sobie Tak to juz jest, ze raz pojdzie lepiej a raz gorzej-to tez kwestia szczescia, stresu itd 3nodding Wolalabys nie zdac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|