|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:37 am
No no, Jas jak ty slicznie teraz wygladasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:38 am
Ozzwald No no, Jas jak ty slicznie teraz wygladasz... eek glup...? gdzie na mnie z tą... ... ...pałą? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:39 am
Jaswinder Ozzwald No no, Jas jak ty slicznie teraz wygladasz... eek glup...? gdzie na mnie z tą... ... ...pałą? blaugh o przepraszam juz ja odlozylem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:41 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald No no, Jas jak ty slicznie teraz wygladasz... eek glup...? gdzie na mnie z tą... ... ...pałą? blaugh o przepraszam juz ja odlozylem.. mrrrau... whee nie tą... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:43 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald No no, Jas jak ty slicznie teraz wygladasz... eek glup...? gdzie na mnie z tą... ... ...pałą? blaugh o przepraszam juz ja odlozylem.. mrrrau... whee nie tą... blaugh ee.. redface *patrzy na spodnie* no przecierz nie wystaje przez rozporek... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:46 am
*bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:49 am
Melania Moon *bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd eek glup? redface Ozz... JESZCZE nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:50 am
Melania Moon *bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd masz jeszcze tego soczku bo jakos goraco mi sie zrobilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:51 am
Ozzwald Melania Moon *bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd masz jeszcze tego soczku bo jakos goraco mi sie zrobilo... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:53 am
Jaswinder Melania Moon *bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd eek glup? redface Ozz... JESZCZE nie... *siada zawstydzony na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:53 am
Ozzwald Jaswinder Melania Moon *bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd eek glup? redface Ozz... JESZCZE nie... *siada zawstydzony na kanapie* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:56 am
Ozzwald Melania Moon *bierze soczek i pije go, przysluchuje sie rozmowie Jas z Ozzwaldem* xd masz jeszcze tego soczku bo jakos goraco mi sie zrobilo... *podaje mu szklanke zimnego soku pomaranczowego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:56 am