|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:27 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf ciebie to znam, tak ... zamyka oczy kojaze cie ... to ty byles tym co .. oh Pisarzyku to ty whee sciska dłon witaju wutaju czlowieku z dalekiej pulnocy, sweatdrop dajcie mu piwa bo jakis smutny jest. i kobiete dla mojego przyjaciela... O_o hej wilczku- no wlasnie kobiety mi jakiejs blaugh whee ... he ja wiem czego koledze trzeba, rozgada sie do okoła... hmm.. !? ... przeszpadlone, moze ktoras z tu obecnych ? ... a ja nie to masz te trzeba nadmuchać tylko ... xd jas: a no nie umiem wink ... hehe ... "tarza sie po podłodze ze przekret sie nie udał"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:28 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf ciebie to znam, tak ... zamyka oczy kojaze cie ... to ty byles tym co .. oh Pisarzyku to ty whee sciska dłon witaju wutaju czlowieku z dalekiej pulnocy, sweatdrop dajcie mu piwa bo jakis smutny jest. i kobiete dla mojego przyjaciela... O_o hej wilczku- no wlasnie kobiety mi jakiejs blaugh eek glup? *cofu cofu cofu* Oo :c(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:29 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf ciebie to znam, tak ... zamyka oczy kojaze cie ... to ty byles tym co .. oh Pisarzyku to ty whee sciska dłon witaju wutaju czlowieku z dalekiej pulnocy, sweatdrop dajcie mu piwa bo jakis smutny jest. i kobiete dla mojego przyjaciela... O_o hej wilczku- no wlasnie kobiety mi jakiejs blaugh eek glup? *cofu cofu cofu* Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:30 am
BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:31 am
Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek no ale to nie na mnie sie patrz ... biggrin tylko na kredka on tu jest celem a raczej ty biggrin ... a nie ja biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:31 am
Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek nie odwazysz się... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:32 am
Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek ej bo mnie posadzi o jakiegos...niewiadomo co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:32 am
Jaswinder Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek nie odwazysz się... twisted popycha kredka w jej strone no bierz sie do roboty bac Menem. chyba zostane pimpem biggrin albo bede urzadzał wesela biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:33 am
BeeWolf Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek no ale to nie na mnie sie patrz ... biggrin tylko na kredka on tu jest celem a raczej ty biggrin ... a nie ja biggrin xd patrzy na... eme... Kredka... sweatdrop a co to za nagonka jakaś? twisted wczoraj ojciec dyrektor, dzisiaj... glup? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:33 am
Jaswinder Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek nie odwazysz się... twisted podpuszczasz go ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:35 am
Ozzwald Jaswinder Jaswinder BeeWolf Cofaj sie cofaj tam jest sypialnia nie wykorzystana ... no Kredek badź menzcyznom biggrin eek eek eek nie odwazysz się... twisted podpuszczasz go ? niee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:35 am