|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:19 am
promyczku co taka skwaszona mina...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BeeWolf wstaje wypija browarka hlip na raz to nie dobrze ... lece do szopa ... narazika ..wychodzi podchmielony. |Edit: Mama oglada "W11" Wraca siada ... Jas bardzo łądne spodnie ... whee zielOOne Ale łądne tegs majonez Szpodne.. patrzy sie na nia whee Czesc Elara: czy ja cie znaju ?? wot ja nieznaju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:21 am
BeeWolf patrzy sie na nia whee Quote: *biega i drze się* powiedzone Omi, powiedzone Omi...!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:22 am
ciebie to znam, tak ... zamyka oczy kojaze cie ... to ty byles tym co .. oh Pisarzyku to ty whee sciska dłon witaju wutaju czlowieku z dalekiej pulnocy, sweatdrop dajcie mu piwa bo jakis smutny jest. i kobiete dla mojego przyjaciela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:24 am
Jaswinder BeeWolf patrzy sie na nia whee Quote: *biega i drze się* powiedzone Omi, powiedzone Omi...!!! Omega spi, a co mam jej powiedzieć ?? ... to ja obudze, ale tego nie lubi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
może jeszcze się dowiem, że zarządzanie informacją z ruskim, jak ja? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder może jeszcze się dowiem, że zarządzanie informacją z ruskim, jak ja? blaugh nie z niemieckim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf ciebie to znam, tak ... zamyka oczy kojaze cie ... to ty byles tym co .. oh Pisarzyku to ty whee sciska dłon witaju wutaju czlowieku z dalekiej pulnocy, sweatdrop dajcie mu piwa bo jakis smutny jest. i kobiete dla mojego przyjaciela... O_o hej wilczku- no wlasnie kobiety mi jakiejs blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:25 am
BeeWolf Jaswinder BeeWolf patrzy sie na nia whee Quote: *biega i drze się* powiedzone Omi, powiedzone Omi...!!! Omega spi, a co mam jej powiedzieć ?? ... to ja obudze, ale tego nie lubi. stare nie umiesz się bawić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:27 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf ciebie to znam, tak ... zamyka oczy kojaze cie ... to ty byles tym co .. oh Pisarzyku to ty whee sciska dłon witaju wutaju czlowieku z dalekiej pulnocy, sweatdrop dajcie mu piwa bo jakis smutny jest. i kobiete dla mojego przyjaciela... O_o hej wilczku- no wlasnie kobiety mi jakiejs blaugh eek glup? *cofu cofu cofu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|