|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:06 am
ninja ... ugabuga cichutko wkaciku ... kiwa sie w rytm * Z-Ro - The Mule
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:07 am
niiiiiiiii w szkole byłam i nie chciało mi się na 5 min włazić na przetwarzaniu informacji (taki przedmiot sweatdrop ) ale byłam od 9 - 10 rano tutaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:09 am
Jaswinder niiiiiiiii w szkole byłam i nie chciało mi się na 5 min włazić na przetwarzaniu informacji (taki przedmiot sweatdrop ) ale byłam od 9 - 10 rano tutaj 3nodding tak wiem tez taki przedmiot mialem w liceum... *siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:09 am
widzę sos na swoich spodniach... eek glup?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:11 am
Ozzwald Jaswinder niiiiiiiii w szkole byłam i nie chciało mi się na 5 min włazić na przetwarzaniu informacji (taki przedmiot sweatdrop ) ale byłam od 9 - 10 rano tutaj 3nodding tak wiem tez taki przedmiot mialem w liceum... *siada na kanapie* siada obok daje browarka zimnego ..AAaaaa nuda ... rutyna kuszmac ... łyka Debowe jak pelikan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:11 am
Jaswinder widzę sos na swoich spodniach... eek glup? zdejmij spodnie trzeba wyprac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:12 am
Ozzwald Jaswinder niiiiiiiii w szkole byłam i nie chciało mi się na 5 min włazić na przetwarzaniu informacji (taki przedmiot sweatdrop ) ale byłam od 9 - 10 rano tutaj 3nodding tak wiem tez taki przedmiot mialem w liceum... *siada na kanapie* ee? a nie miałeś przypadkiem technologii informacyjnej? nie... nie... nie powiesz mi, że chodziłeś na zarządzanie informacją...? eek (blok przedmiotowy: technologia informacyjna, wyszukiwanie, selekcjonawanie i gromadzenie informacji, przetwarzanie informacji, upowszechnianie informacji)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald Jaswinder niiiiiiiii w szkole byłam i nie chciało mi się na 5 min włazić na przetwarzaniu informacji (taki przedmiot sweatdrop ) ale byłam od 9 - 10 rano tutaj 3nodding tak wiem tez taki przedmiot mialem w liceum... *siada na kanapie* ERROR sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder widzę sos na swoich spodniach... eek glup? zdejmij spodnie... nawet sie nie odwraca pije piwko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:14 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder niiiiiiiii w szkole byłam i nie chciało mi się na 5 min włazić na przetwarzaniu informacji (taki przedmiot sweatdrop ) ale byłam od 9 - 10 rano tutaj 3nodding tak wiem tez taki przedmiot mialem w liceum... *siada na kanapie* ee? a nie miałeś przypadkiem technologii informacyjnej? nie... nie... nie powiesz mi, że chodziłeś na zarządzanie informacją...? eek (blok przedmiotowy: technologia informacyjna, wyszukiwanie, selekcjonawanie i gromadzenie informacji, przetwarzanie informacji, upowszechnianie informacji) tak bylem na zarzadzaniu informacja... a teraz bede na PJWSTK na Informatyce ale to pod warunkiem ze mature zdam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:14 am
BeeWolf Jaswinder widzę sos na swoich spodniach... eek glup? zdejmij spodnie... nawet sie nie odwraca pije piwko. zdjęłam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:15 am
wstaje wypija browarka hlip na raz to nie dobrze ... lece do szopa ... narazika ..wychodzi podchmielony.
|Edit:
Mama oglada "W11"
Wraca siada ... Jas bardzo łądne spodnie ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:17 am
*znajduje w kluskach biały włos* *dziki wrzask* Tamino!!!!!!!!! domokun
Ozz... ciesz się, że (generalnie) nie miałeś z Kłosem lekcji, bo (generalnie) to on był socjologiem i jakoś nie za dużo wiedział, tylko dyktował jakieś nieprawdziwe bzdury z neta... stare i sprawdzian z 60 stron, co jest około miesiąc - dwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:18 am
BeeWolf wstaje wypija browarka hlip na raz to nie dobrze ... lece do szopa ... narazika ..wychodzi podchmielony. |Edit: Mama oglada "W11" Wraca siada ... Jas bardzo łądne spodnie ... whee zielOOne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|