|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:06 am
Ozzwald Kiray Ozzwlad a i tak najbardziej wypasione jest wedkarstwo Lepsze sa szachy wink musimy kiedys zagrac.. biggrin Zagramy teraz na koorniku ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:10 am
Addik Ozzwald Kiray Ozzwlad a i tak najbardziej wypasione jest wedkarstwo Lepsze sa szachy wink musimy kiedys zagrac.. biggrin Zagramy teraz na koorniku ?? a na kurniku sa szachy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:30 am
yyyyy... ozz. wygral crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:31 am
ok ... ja lece ... moze bede za jakias 1h a jak nie da rady to przyjde jutro biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:32 am
Addik ok ... ja lece ... moze bede za jakias 1h a jak nie da rady to przyjde jutro biggrin narazie no ba ze ja wygralem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:47 am
eek a cio tio za przycisk "quit guild"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:48 am
Jaswinder eek a cio tio za przycisk "quit guild"? jak chcesz to sprawdz... blaugh ja napewno jeszcze nie mam zamiaru tego robic.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:02 am
a wy co? eek eeej... gdzie się wszyscy schowali? question exclaim w szachy gracie, czy co? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:04 am
Jaswinder a wy co? eek eeej... gdzie się wszyscy schowali? question exclaim w szachy gracie, czy co? crying nie nikt wiecej nie zglosil sie ze chce grac w szachy... nie placz... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:05 am
Ozzwald Jaswinder a wy co? eek eeej... gdzie się wszyscy schowali? question exclaim w szachy gracie, czy co? crying nie nikt wiecej nie zglosil sie ze chce grac w szachy... nie placz... *przytula* 4laugh *zostaje przytulona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:06 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder a wy co? eek eeej... gdzie się wszyscy schowali? question exclaim w szachy gracie, czy co? crying nie nikt wiecej nie zglosil sie ze chce grac w szachy... nie placz... *przytula* 4laugh *zostaje przytulona* jakos pozno sie dzisiaj zjawilas albo mi sie zdaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|