|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:32 am
Ozzwald Addik Oz a ty mieszkasz w jedno rodzinnym apartamentowcu czy jestes blokersem ?? ja jestem blokers... mieszkam ze starymi w mieszkaniu (3 pokoje kuchnia lazienka toaleta duzy przedpokuj pietro 7) Wypas exclaim Ja mieszkam na droogim pietrze i zaluje ze nie wyzej bo ni to do domu wejsc przez okno ni to sie zabic . Ani widokooof fajnych niema. A jak tam u was z "grzecznymi sasiadami" ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:33 am
Addik Ozzwald Addik Oz a ty mieszkasz w jedno rodzinnym apartamentowcu czy jestes blokersem ?? ja jestem blokers... mieszkam ze starymi w mieszkaniu (3 pokoje kuchnia lazienka toaleta duzy przedpokuj pietro 7) Wypas exclaim Ja mieszkam na droogim pietrze i zaluje ze nie wyzej bo ni to do domu wejsc przez okno ni to sie zabic . Ani widokooof fajnych niema. A jak tam u was z "grzecznymi sasiadami" ?? procz mnie nie ma klopotliwych sasiadow... blaugh a za oknem raczej nie ciekawe widoki z jednej strony ulica i blokowisko a z drugiej tylko blok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:34 am
Addik A jak tam u was z "grzecznymi sasiadami" ?? No juz ci napsiałem o moich sasiadkach biggrin ... xd + mam z jednes struny Wariatów :0 a z drugiej SZaleńca a tak to luz biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:38 am
Ja mam fajnego somsiada na demna ...
Jest przedstawicielem bosmana/calsberga w dziale dystrybucji . Czasem przyjerzdza dostawczakiem i przywozi 4-5 skrzynek browara bo za 2 dni kończy sie data ... i wtedy cala klatka pije za prawie darmo :]
A jak sa jakies balangi to uprzedzamy cala klatke i jak ktos chce to sie pakuje cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:39 am
Jak by ktos chcial to skrot meczu Polska vs Meksyk na TVP2 leci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:42 am
Kiray Jak by ktos chcial to skrot meczu Polska vs Meksyk na TVP2 leci Nie zebym nielobial pilki noznej ... ale jakos mnie nie kreci bieganie bandy debil za pilka .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:46 am
Addik Kiray Jak by ktos chcial to skrot meczu Polska vs Meksyk na TVP2 leci Nie zebym nielobial pilki noznej ... ale jakos mnie nie kreci bieganie bandy debil za pilka . Ja to lubie sobie meczyk obejrzec, dzisiaj siedzialem do 4:30 zeby ten obejrzec ale ogladalem tylko pierwsza polowe z drugiej musialem zrezygnowac z przyczyn nie zaleznych odemnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:49 am
Kiray Addik Kiray Jak by ktos chcial to skrot meczu Polska vs Meksyk na TVP2 leci Nie zebym nielobial pilki noznej ... ale jakos mnie nie kreci bieganie bandy debil za pilka . Ja to lubie sobie meczyk obejrzec, dzisiaj siedzialem do 4:30 zeby ten obejrzec ale ogladalem tylko pierwsza polowe z drugiej musialem zrezygnowac z przyczyn nie zaleznych odemnie sad Jesli chodzi o sport w tv to ja wole ; F1 , WRC , Top fuel , Drag , Brutalny Wresling , Sumo , Strong menoof i cosiq jeszcze ale nie pamietam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:55 am
No i znoffu jakas taka cisha sie zrobila ... gonk
*konczy jesc banana , zuca skurke na podloge i odsuwa sie udajac ze to nie jego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:57 am
Addik Kiray Addik Kiray Jak by ktos chcial to skrot meczu Polska vs Meksyk na TVP2 leci Nie zebym nielobial pilki noznej ... ale jakos mnie nie kreci bieganie bandy debil za pilka . Ja to lubie sobie meczyk obejrzec, dzisiaj siedzialem do 4:30 zeby ten obejrzec ale ogladalem tylko pierwsza polowe z drugiej musialem zrezygnowac z przyczyn nie zaleznych odemnie sad Jesli chodzi o sport w tv to ja wole ; F1 , WRC , Top fuel , Drag , Brutalny Wresling , Sumo , Strong menoof i cosiq jeszcze ale nie pamietam 3nodding a ja lubie obejrzez czasem meczyk... lubie tez snookera a i tak najbardziej wypasione jest wedkarstwo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:57 am
Ja to wole sporty zespolowe pilke nozna wlasnie, takze siatkowke i czasami sie zdarzy ze koszykowke ale to zadziej i tylko jakies puchary europejskie. No i jeszcze na skoki narciarskie lubie ogladac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:00 am
Ozzwlad a i tak najbardziej wypasione jest wedkarstwo Lepsze sa szachy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:01 am
Kiray Ozzwlad a i tak najbardziej wypasione jest wedkarstwo Lepsze sa szachy wink musimy kiedys zagrac.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:02 am
Kiray Ja to wole sporty zespolowe pilke nozna wlasnie, takze siatkowke i czasami sie zdarzy ze koszykowke ale to zadziej i tylko jakies puchary europejskie. No i jeszcze na skoki narciarskie lubie ogladac Apropos malysza ... ogladal ktos film "Szol" question Ja sie zgadzam z pogladami Czarka - "...malysz sralysz ...." "...wielki gosc ale go w tym kraju zaglaszcza..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:03 am
Addik Kiray Ja to wole sporty zespolowe pilke nozna wlasnie, takze siatkowke i czasami sie zdarzy ze koszykowke ale to zadziej i tylko jakies puchary europejskie. No i jeszcze na skoki narciarskie lubie ogladac Apropos malysza ... ogladal ktos film "Szol" question Ja sie zgadzam z pogladami Czarka - "...malysz sralysz ...." "...wielki gosc ale go w tym kraju zaglaszcza..." juz go "zaglaskali" ludzie zobaczyli ze moga sobie na nim zarobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|