|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:10 am
BeeWolf biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee i pakowac w ciasto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:11 am
Ozzwald Addik Ozzwald moja kolezanka dawala sie molestowac... EDIT: jej to nie przeszkadzalo mi tez nie... i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy... Najzabawniejsze jesto ze wszystkie dziewczyny maja jush kogos .. sweatdrop jezeli sa w twoim wieku to moze im sie szybko znudzic partner... A tak wogle to nielubie klasowych zwiaskow/znajomosci ... Klasowy mamy tylko jeden oficjalny i czasem sa nie do wytrzymania ... ale jakos jeszcze ze soba nie zrywaja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:11 am
Ozzwald BeeWolf biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee i pakowac w ciasto ? też biggrin .. A nie było by fajnie mieszkac blisko ty ja kukus i reszta biggrin ... xd pakowac w ciasto i miec kumpla Stiflera biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:12 am
Ozzwald BeeWolf biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee i pakowac w ciasto ? Ja tam wole pakowac w arbuza xd xp Czesc ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:13 am
Addik Ozzwald Addik Ozzwald moja kolezanka dawala sie molestowac... EDIT: jej to nie przeszkadzalo mi tez nie... i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy... Najzabawniejsze jesto ze wszystkie dziewczyny maja jush kogos .. sweatdrop jezeli sa w twoim wieku to moze im sie szybko znudzic partner... A tak wogle to nielubie klasowych zwiaskow/znajomosci ... Klasowy mamy tylko jeden oficjalny i czasem sa nie do wytrzymania ... ale jakos jeszcze ze soba nie zrywaja . zwiazek to zwiazek nie wazne czy klasowy... Bee jak bysmi mieszkali blisko siebie to zaden znas by nie skonczyl liceum bo bymsmy codziennie byli nawaleni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:13 am
]Goth bless[ Ozzwald BeeWolf biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee i pakowac w ciasto ? Ja tam wole pakowac w arbuza xd xp Czesc ponownie ale trzeba go w srodku wybełtac zeby był mieciutki biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:14 am
BeeWolf ]Goth bless[ Ozzwald BeeWolf biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee i pakowac w ciasto ? Ja tam wole pakowac w arbuza xd xp Czesc ponownie ale trzeba go w srodku wybełtac zeby był mieciutki biggrin xd xd No a jak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:15 am
]Goth bless[ Ozzwald BeeWolf biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee i pakowac w ciasto ? Ja tam wole pakowac w arbuza xd xp Czesc ponownie Sa ludzie i parapety Jedni pakuja na silowni , inni w produkty sporzywcze ... np pasztet blaugh Ja mieszkam w bloku i centralnie na przeciwko mam jedna sztuke do podgladania , a ze w domu 2 lornetki i teleskop to se czasem skozystam ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:16 am
Ozzwald zwiazek to zwiazek nie wazne czy klasowy... Bee jak bysmi mieszkali blisko siebie to zaden znas by nie skonczyl liceum bo bymsmy codziennie byli nawaleni... I było by fajnie biggrin ... Etam LO bysmy skonczyli biggrin ... tylko czy w terminie ... a zreszta mowimy o nas bo KK odpada biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:17 am
BeeWolf Ozzwald zwiazek to zwiazek nie wazne czy klasowy... Bee jak bysmi mieszkali blisko siebie to zaden znas by nie skonczyl liceum bo bymsmy codziennie byli nawaleni... I było by fajnie biggrin ... Etam LO bysmy skonczyli biggrin ... tylko czy w terminie ... a zreszta mowimy o nas bo KK odpada biggrin xp kk tez juz chyba zaliczyl liceum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:28 am
Oz a ty mieszkasz w jedno rodzinnym apartamentowcu czy jestes blokersem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:29 am
Addik Oz a ty mieszkasz w jedno rodzinnym apartamentowcu czy jestes blokersem ?? ja jestem blokers... mieszkam ze starymi w mieszkaniu (3 pokoje, kuchnia, lazienka, toaleta, duzy przedpokuj; pietro 7)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:31 am
Ozzwald KK zdaje stara i terminy ma na 10 i 11 maj ? ... to pisemne tek ?? ciekawe jak mu pujdzie biggrin ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|