Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11238 11239 11240 11241 11242 11243 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:44 am

ninja
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:47 am

Ozzwald
ninja

Cosiq mi sie wydaje za nam tematoff braklo .. stare

NaviRetlav

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:48 am

Addik
Ozzwald
ninja

porozmawiajmy o kobietach ?!
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:48 am

Addik
Ozzwald
ninja

tu nigdy nie ma tematow... ludzie poprostu nie maja ochoty pisac pewnie...
z tego co pamietam zawsze tu sie pisalo o pierdolach... lub ludzie sie macali po kontach...

Ozzwald

Kiray

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:49 am

Ozzwald
Addik
Ozzwald
Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest...

Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi .

ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ??
Romani Glasses

//to jest moj 7000 post na gai

no to gratuluje a teraz postaw flaszke i opijemy twoj sukces blaugh
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:50 am

Kiray
Ozzwald
Addik
Ozzwald
Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest...

Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi .

ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ??
Romani Glasses

//to jest moj 7000 post na gai

no to gratuluje a teraz postaw flaszke i opijemy twoj sukces blaugh

jak do mnie wpadniesz to mam jeszcze browary...

Bee no to ja zaczne od tego ze nie przepadam za kobietami z olbrzymim biustem.. wole male biusty... no srednie tez...

Ozzwald

NaviRetlav

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:52 am

Ozzwald

Bee no to ja zaczne od tego ze nie przepadam za kobietami z olbrzymim biustem.. wole male biusty... no srednie tez...

biust musi byc ... byle ne zwisal do pasa . xd
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:55 am

Addik
Ozzwald

biust musi byc ... byle ne zwisal do pasa . xd
byle cos tam odstawalo... a w kwesti urody trudno powiedziec... to kwestia gustu a karzdy ma inny gust... mi sie podobala panna o ktorej niektorzy mowia ze nie jest za piekna.. a dla mnie jest idealna.. ale niestety mnie olala... bywa poszukam nastepnej...
napewno moge powiedziec ze barbie z 2cm makijarzu odpadaja.. tak samo takie co codziennie siedza w solariu...

Ozzwald

NaviRetlav

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 5:58 am

Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ...
ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ...

Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ??
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:00 am

Addik
Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ...
ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ...

Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ??
moja kolezanka dawala sie molestowac...
EDIT: jej to nie przeszkadzalo mi tez nie...
i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy...

Ozzwald

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:02 am

Addik

nie ja jestem z takiego rocznuika ze nie :0 chciał bym dopiero byc w LO biggrin albo w gimnazjum biggrin xp
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:05 am

Ozzwald
i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy...

Najzabawniejsze jesto ze wszystkie dziewczyny maja jush kogos .. sweatdrop

NaviRetlav

Ozzwald

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:06 am

BeeWolf
Addik

nie ja jestem z takiego rocznuika ze nie :0 chciał bym dopiero byc w LO biggrin albo w gimnazjum biggrin xp
to co teraz sie dzieje w Gim i LO jest nasladowanie durnych amerykanow... pod szkolami mozna spodkac coraza to mlodsze dziw... prostytutki....
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:07 am

Addik
Ozzwald

Najzabawniejsze jesto ze wszystkie dziewczyny maja jush kogos .. sweatdrop
jezeli sa w twoim wieku to moze im sie szybko znudzic partner...

Ozzwald

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:09 am

Ozzwald
BeeWolf
Addik

to co teraz sie dzieje w Gim i LO jest nasladowanie durnych amerykanow... pod szkolami mozna spodkac coraza to mlodsze dziw... prostytutki....

biggrin ...

A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11238 11239 11240 11241 11242 11243 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games