|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:47 am
Cosiq mi sie wydaje za nam tematoff braklo .. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:48 am
Addik Cosiq mi sie wydaje za nam tematoff braklo .. stare porozmawiajmy o kobietach ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:48 am
Addik Cosiq mi sie wydaje za nam tematoff braklo .. stare tu nigdy nie ma tematow... ludzie poprostu nie maja ochoty pisac pewnie... z tego co pamietam zawsze tu sie pisalo o pierdolach... lub ludzie sie macali po kontach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:49 am
Ozzwald Addik Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ?? Romani Glasses //to jest moj 7000 post na gai no to gratuluje a teraz postaw flaszke i opijemy twoj sukces blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:50 am
Kiray Ozzwald Addik Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ?? Romani Glasses //to jest moj 7000 post na gai no to gratuluje a teraz postaw flaszke i opijemy twoj sukces blaugh jak do mnie wpadniesz to mam jeszcze browary... Bee no to ja zaczne od tego ze nie przepadam za kobietami z olbrzymim biustem.. wole male biusty... no srednie tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:52 am
Ozzwald Bee no to ja zaczne od tego ze nie przepadam za kobietami z olbrzymim biustem.. wole male biusty... no srednie tez... biust musi byc ... byle ne zwisal do pasa . xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:55 am
Addik Ozzwald Bee no to ja zaczne od tego ze nie przepadam za kobietami z olbrzymim biustem.. wole male biusty... no srednie tez... biust musi byc ... byle ne zwisal do pasa . xd byle cos tam odstawalo... a w kwesti urody trudno powiedziec... to kwestia gustu a karzdy ma inny gust... mi sie podobala panna o ktorej niektorzy mowia ze nie jest za piekna.. a dla mnie jest idealna.. ale niestety mnie olala... bywa poszukam nastepnej... napewno moge powiedziec ze barbie z 2cm makijarzu odpadaja.. tak samo takie co codziennie siedza w solariu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:58 am
Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ... ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ...
Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:00 am
Addik Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ... ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ... Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ?? moja kolezanka dawala sie molestowac... EDIT: jej to nie przeszkadzalo mi tez nie... i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:02 am
Addik Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ... ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ... Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ?? nie ja jestem z takiego rocznuika ze nie :0 chciał bym dopiero byc w LO biggrin albo w gimnazjum biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:05 am
Ozzwald moja kolezanka dawala sie molestowac... EDIT: jej to nie przeszkadzalo mi tez nie... i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy... Najzabawniejsze jesto ze wszystkie dziewczyny maja jush kogos .. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:06 am
BeeWolf Addik Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ... ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ... Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ?? nie ja jestem z takiego rocznuika ze nie :0 chciał bym dopiero byc w LO biggrin albo w gimnazjum biggrin xp to co teraz sie dzieje w Gim i LO jest nasladowanie durnych amerykanow... pod szkolami mozna spodkac coraza to mlodsze dziw... prostytutki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:07 am
Addik Ozzwald moja kolezanka dawala sie molestowac... EDIT: jej to nie przeszkadzalo mi tez nie... i jeszcze powiem ze spokojnie mozesz brac sie za molestowanie choc bys mial dostac w pysk... co z tego.. jeszcze pewnie wiele razy ci sie zdarzy... Najzabawniejsze jesto ze wszystkie dziewczyny maja jush kogos .. sweatdrop jezeli sa w twoim wieku to moze im sie szybko znudzic partner...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:09 am
Ozzwald BeeWolf Addik Dzisiaj siedzialem sobie grzecznie na lekcji , a kiedy pani wyszla kumplowa zucila sie na mnie , usiadla mi na kolanach i zaczela skakac ... ja biedny zrobic nic nie moglem bo jk bym wyciagnol inicjatywe to bym lepa dostal a jak bym zrzucil ja z kolan to by mnie od gejow zwyzywali ... i jak tu zaradzic ?? Jak facet zaczyna to to sie nazywa molestowanie . Jak dziewczyna zaczyna to to sie nazywa zabawa ... Czy u was w swzkole laski tesh sie lezbia i prowokuja ... czy to tylko u mnie takie fenomenalne obrazy moizna ogladac ?? nie ja jestem z takiego rocznuika ze nie :0 chciał bym dopiero byc w LO biggrin albo w gimnazjum biggrin xp to co teraz sie dzieje w Gim i LO jest nasladowanie durnych amerykanow... pod szkolami mozna spodkac coraza to mlodsze dziw... prostytutki.... biggrin ... A wiecie co ja bym chciał mieszkac na pirzedmiesciach tak jak w Filmach usa biggrin ... Jak w AmericanPie biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|