|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:05 am
Ozzwald siedze sobie i dochodze do roznego rodzaju refleksji.. jak np. po co ja sie w podstawowce musialem uczyc jak sie nazywa jaki prad i gdzie sie znajduje... teraz pamietam tylko gdzie jest zatokowy.. reszty nie pamietam... apropos podstawofffki i gimnazjum : Ostatnio polowa klasy {chodze do pierwszej technikum} dostala kolki za to ze niepamietaqla jak sie rozwiazuje uklady ruwnan z dwoma niewiadomymi np: {y=2x+7 {y=4x+1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:07 am
Kiray Ozzwald siedze sobie i dochodze do roznego rodzaju refleksji.. jak np. po co ja sie w podstawowce musialem uczyc jak sie nazywa jaki prad i gdzie sie znajduje... teraz pamietam tylko gdzie jest zatokowy.. reszty nie pamietam... Ozzwald nigdy nie wiadomo kiedy Ci sie przyda taka wiedza czesc... tyz fakt.. napewno sie przyda jak bede siedziec na wykladach ze sztuki i kultury Japonii... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:08 am
Addik Ozzwald siedze sobie i dochodze do roznego rodzaju refleksji.. jak np. po co ja sie w podstawowce musialem uczyc jak sie nazywa jaki prad i gdzie sie znajduje... teraz pamietam tylko gdzie jest zatokowy.. reszty nie pamietam... apropos podstawofffki i gimnazjum : Ostatnio polowa klasy {chodze do pierwszej technikum} dostala kolki za to ze niepamietaqla jak sie rozwiazuje uklady ruwnan z dwoma niewiadomymi np: {y=2x+7 {y=4x+1 x=3 y =13 xp EDIT: to sie w pamieci liczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:09 am
Addik Ozzwald siedze sobie i dochodze do roznego rodzaju refleksji.. jak np. po co ja sie w podstawowce musialem uczyc jak sie nazywa jaki prad i gdzie sie znajduje... teraz pamietam tylko gdzie jest zatokowy.. reszty nie pamietam... apropos podstawofffki i gimnazjum : Ostatnio polowa klasy {chodze do pierwszej technikum} dostala kolki za to ze niepamietaqla jak sie rozwiazuje uklady ruwnan z dwoma niewiadomymi np: {y=2x+7 {y=4x+1 lol Ale to jeszcze nic u mojego brata w klasie(2 liceum) koles wymyslil nowy wzor na obliczenie bokow w trojkacie prostokatnym a(do kwadratu) + 2 + b(do kwadratu) - 2 =c(do kwadratu) i stwierdzil ze ten wzor jest lepszy od Pitagorasa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:11 am
Kiray lol Ale to jeszcze nic u mojego brata w klasie(2 liceum) koles wymyslil nowy wzor na obliczenie bokow w trojkacie prostokatnym a(do kwadratu) + 2 + b(do kwadratu) - 2 =c(do kwadratu) i stwierdzil ze ten wzor jest lepszy od Pitagorasa Straszni loodzie w strasznych szkolach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:18 am
Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:18 am
Ozzwald x=3 y =13 xp EDIT: to sie w pamieci liczy Powiedz to mlotkom z mojej klasy ktozy niepotrafia algebry ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:19 am
Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... chcesz kobiet ...www.babes4free.com biggrin ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:20 am
BeeWolf Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... chcesz kobiet ...www.babes4free.com biggrin ... scream tam nie ma live chat za free blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:21 am
Addik Ozzwald x=3 y =13 xp EDIT: to sie w pamieci liczy Powiedz to mlotkom z mojej klasy ktozy niepotrafia algebry ... spoko moge im powiedziec... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:22 am
Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:23 am
Addik Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ?? Romani Glasses //to jest moj 7000 post na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:28 am
Ozzwald Addik Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ?? Romani Glasses //to jest moj 7000 post na gai stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:30 am
Kukus Ozzwald Addik Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ?? Romani Glasses //to jest moj 7000 post na gai stare musialem sie pochwalic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:31 am
Ozzwald Addik Ozzwald Kobiet nam tu trzeba bo jakos tak dziwnie jest... Nom ... przydaly by sie jakies np .: julka ktora chyba pojechala dzisiaj do lodzi . ps. Ozz. Jak nazywaja sie te okularki ktore nosisz ?? Romani Glasses //to jest moj 7000 post na gai whee jestem z ciebie dumny jak cholera biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|