|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:15 am
[ Kaku ] jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-) O bosh... dobre Kaku... myslalem ze sie posram ze smiechu xd xd xd DST! gonk xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:19 am
]Goth bless[ [ Kaku ] jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-) O bosh... dobre Kaku... myslalem ze sie posram ze smiechu xd xd xd DST! gonk xd xd xp czesc Goth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:20 am
Ozzwald ]Goth bless[ [ Kaku ] jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-) O bosh... dobre Kaku... myslalem ze sie posram ze smiechu xd xd xd DST! gonk xd xd xp czesc Goth xd xd xd Czesc ^_^ To jeden z najlepszych tekstow na Joe, jakie czytalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:23 am
]Goth bless[ Ozzwald ]Goth bless[ [ Kaku ] jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-) O bosh... dobre Kaku... myslalem ze sie posram ze smiechu xd xd xd DST! gonk xd xd xp czesc Goth xd xd xd Czesc ^_^ To jeden z najlepszych tekstow na Joe, jakie czytalem xd a czytales Dziennik Hackera..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:38 am
Ozzwald ]Goth bless[ Ozzwald ]Goth bless[ [ Kaku ] jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-) O bosh... dobre Kaku... myslalem ze sie posram ze smiechu xd xd xd DST! gonk xd xd xp czesc Goth xd xd xd Czesc ^_^ To jeden z najlepszych tekstow na Joe, jakie czytalem xd a czytales Dziennik Hackera..? Error 404 xd xp Ale jezeli to ten co mysle, to tak, czytalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:47 am
Czesc wszystkim
*wchodzi z bananem na twazy i w reku.*
Jush jestem pelnoprawnie {skonczylem szkole}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:50 am
Addik Czesc wszystkim *wchodzi z bananem na twazy i w reku.* Jush jestem pelnoprawnie {skonczylem szkole} czesc... ja skonczylem jakies 2 tyg temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:51 am
ale sie uchehrałem ... hahaha ... moshe i jacne hakofać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:52 am
Ozzwald czesc... ja skonczylem jakies 2 tyg temu... Skonczyl bym godzine poozniej ale naszczescie jest jakas rada i mi odwolali ostatnia lekcje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:00 am
siedze sobie i dochodze do roznego rodzaju refleksji.. jak np. po co ja sie w podstawowce musialem uczyc jak sie nazywa jaki prad i gdzie sie znajduje... teraz pamietam tylko gdzie jest zatokowy.. reszty nie pamietam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:04 am
Ozzwald siedze sobie i dochodze do roznego rodzaju refleksji.. jak np. po co ja sie w podstawowce musialem uczyc jak sie nazywa jaki prad i gdzie sie znajduje... teraz pamietam tylko gdzie jest zatokowy.. reszty nie pamietam... Ozzwald nigdy nie wiadomo kiedy Ci sie przyda taka wiedza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|