|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:35 am
PointZer0 Witalność wszystkim obenym fizycznie i lurkującym xd hej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:37 am
Ozzwald PointZer0 Witalność wszystkim obenym fizycznie i lurkującym xd hej... Co tam Ozzy , zwarty i gotowy do walki od 5 maja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:38 am
PointZer0 Ozzwald PointZer0 Witalność wszystkim obenym fizycznie i lurkującym xd hej... Co tam Ozzy , zwarty i gotowy do walki od 5 maja ? no wlasnie jakos tego 5 maja sie boje bo cos nie wiem jak sie do tego egzaminu przygotowac... troche malo czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:40 am
Ozzwald PointZer0 Ozzwald PointZer0 Witalność wszystkim obenym fizycznie i lurkującym xd hej... Co tam Ozzy , zwarty i gotowy do walki od 5 maja ? no wlasnie jakos tego 5 maja sie boje bo cos nie wiem jak sie do tego egzaminu przygotowac... troche malo czasu... eeeytam ... Egzaminy nie sa takie zle ... Ja sie nie uczylem wogle i z gimnazjalnego rok temu mialem 49 pkt . Papa - koniec przerwy ide na lekcje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:42 am
Addik Ozzwald PointZer0 Ozzwald PointZer0 Witalność wszystkim obenym fizycznie i lurkującym xd hej... Co tam Ozzy , zwarty i gotowy do walki od 5 maja ? no wlasnie jakos tego 5 maja sie boje bo cos nie wiem jak sie do tego egzaminu przygotowac... troche malo czasu... eeeytam ... Egzaminy nie sa takie zle ... Ja sie nie uczylem wogle i z gimnazjalnego rok temu mialem 49 pkt . Papa - koniec przerwy ide na lekcje :] ten egzamin jest troche trudniejszy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:44 am
witka...............
czy mui sie zdaje czy pojawil sie nowy przycisk "quit guild"......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:46 am
opcy witka............... czy mui sie zdaje czy pojawil sie nowy przycisk "quit guild"...... a owszem... pojawil sie czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:53 am
czesc opcy, a co kusi cie zeby sprawdzic jak dziala..? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:16 am
jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:28 am
[ Kaku ] jesli zagladacie czasem na JM, to to was powali -> JM. zastanawialem sie czy tacy ludzie istnieja naprawde %-) tak znam takiego typa.. od 3 tyg. mnie atakuje... jak do tej pory mu nie wychodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|