|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:41 am
Delein Gosiak podziwiam Cie :] nieznosze biegac Ja nienawidzę... Ostatni raz biegałam...muszę sobie załatwić zwolnienie od alergologa... nu mi lkarz mowil zebym nie biegala bo mi sie kolana psuja ale nie mam zwolnienia ==' wiec dzis bedzie piekna 2 godiznna rozgrzewka :/ jeszcze nasza babka od wuefu jest ostyatnio strasznie chamska..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:42 am
Addik Delein Gosiak podziwiam Cie :] nieznosze biegac Ja nienawidzę... Ostatni raz biegałam...muszę sobie załatwić zwolnienie od alergologa... Ze mna jest strasznie ... Przebiegne 500metrow i wysiadam ... Ale czego mozna sie spodziewac jak co roku z daleka omijam w-f ps. siedze na przerwie 10 o minutowej ... :] ja zupelnie nie mam kondycji nie moge oddychac nogi mi sie uuginaja i wogole ;]] nieee luuuuubie ^^ ich mag nicht razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:43 am
Gosiak Delein Gosiak podziwiam Cie :] nieznosze biegac Ja nienawidzę... Ostatni raz biegałam...muszę sobie załatwić zwolnienie od alergologa... nu mi lkarz mowil zebym nie biegala bo mi sie kolana psuja ale nie mam zwolnienia ==' wiec dzis bedzie piekna 2 godiznna rozgrzewka :/ jeszcze nasza babka od wuefu jest ostyatnio strasznie chamska.. Przerąbane... Ale będę mieć jutro zakwasy jeszcze większe niż dzisiaj po wczorajszych ćwiczeniach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:43 am
ok ja sie zbnieram na rzeznie do skzoly ; gonk crying mam zalamanie nerwowe przed dzisiejszymi lekcjamii =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:44 am
Ale obiecalem sobie ze w te lato poprawie sie ..!!
Bo niewyobrazam sobie gosci ktury cwiczy sztuki walki { nunczaku} i jest w slabej kondycji ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:45 am
Gosiak ok ja sie zbnieram na rzeznie do skzoly ; gonk crying mam zalamanie nerwowe przed dzisiejszymi lekcjamii ==' Nu, trzymaj sie...ja juz w szkole siedze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:49 am
stadion to pikuś... (przynajmniej tak było jeszcze 3 lata temu... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:51 am
Jaswinder stadion to pikuś... (przynajmniej tak było jeszcze 3 lata temu... sweatdrop ) Tia, 3 lata temu... 3 lata temu to ja zawody w ujeżdżaniu wygrałam, teraz to bym chyba w stępie z siodła zleciała blaugh nie no bez przesady... Ale kurde muszę ćwiczyć...udało mi się ostatnio dwa kilo zrzucić i to mnie motywuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:54 am
Delein Jaswinder stadion to pikuś... (przynajmniej tak było jeszcze 3 lata temu... sweatdrop ) Tia, 3 lata temu... 3 lata temu to ja zawody w ujeżdżaniu wygrałam, teraz to bym chyba w stępie z siodła zleciała blaugh nie no bez przesady... Ale kurde muszę ćwiczyć...udało mi się ostatnio dwa kilo zrzucić i to mnie motywuje czemu dziewczyny maja hopla na punkcie swojej wagi... nie zrozumiem tego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:56 am
Delein Jaswinder stadion to pikuś... (przynajmniej tak było jeszcze 3 lata temu... sweatdrop ) Tia, 3 lata temu... 3 lata temu to ja zawody w ujeżdżaniu wygrałam, teraz to bym chyba w stępie z siodła zleciała blaugh nie no bez przesady... Ale kurde muszę ćwiczyć...udało mi się ostatnio dwa kilo zrzucić i to mnie motywuje 3 lata temu, biegałam po stadionie olimpijskim (Athina) sprintem sweatdrop ech... to były czasy... crying idem w szkołu papcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:59 am
Jaswinder Delein Jaswinder stadion to pikuś... (przynajmniej tak było jeszcze 3 lata temu... sweatdrop ) Tia, 3 lata temu... 3 lata temu to ja zawody w ujeżdżaniu wygrałam, teraz to bym chyba w stępie z siodła zleciała blaugh nie no bez przesady... Ale kurde muszę ćwiczyć...udało mi się ostatnio dwa kilo zrzucić i to mnie motywuje czemu dziewczyny maja hopla na punkcie swojej wagi... nie zrozumiem tego... Nie mam hopla, tylko sie ciesze, że niespecjalnie się starając udało mi się 2 kg tkanki tłuszczowej spalić na rzecz mięśni...ja tam jestem zadowolona ze swojej wagi... Papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:39 am
Jaswinder stadion to pikuś... (przynajmniej tak było jeszcze 3 lata temu... sweatdrop ) Stadion to ja przebiegne ... bo mam duza sile woli ... ale jak skoncze to bede wygladal jak po zawale stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:25 am