|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:45 pm
]Goth bless[ *Postawia flaszke na stole* No to Ojcze dyrektorze... zostalismy sami 3nodding no tak wyszlo........ to co........ chlejemy? btw... bardzo to ciekawe ze jeszcze niektorzy sie nie kapneli ze ja mulem jestem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:47 pm
ojciec_dyrektor ]Goth bless[ *Postawia flaszke na stole* No to Ojcze dyrektorze... zostalismy sami 3nodding no tak wyszlo........ to co........ chlejemy? btw... bardzo to ciekawe ze jeszcze niektorzy sie nie kapneli ze ja mulem jestem.... heh... *polewa* Ah, najwazniejsze! *wyciaga chleb z pasztetem* na zagryche xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:49 pm
]Goth bless[ ojciec_dyrektor ]Goth bless[ *Postawia flaszke na stole* No to Ojcze dyrektorze... zostalismy sami 3nodding no tak wyszlo........ to co........ chlejemy? btw... bardzo to ciekawe ze jeszcze niektorzy sie nie kapneli ze ja mulem jestem.... heh... *polewa* Ah, najwazniejsze! *wyciaga chleb z pasztetem* na zagryche xd bede ja kontynuowal bo cos ta druga Opera mi sie zaczyna krzaczyc...... to za co pijemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:55 pm
opcy ]Goth bless[ ojciec_dyrektor ]Goth bless[ *Postawia flaszke na stole* No to Ojcze dyrektorze... zostalismy sami 3nodding no tak wyszlo........ to co........ chlejemy? btw... bardzo to ciekawe ze jeszcze niektorzy sie nie kapneli ze ja mulem jestem.... heh... *polewa* Ah, najwazniejsze! *wyciaga chleb z pasztetem* na zagryche xd bede ja kontynuowal bo cos ta druga Opera mi sie zaczyna krzaczyc...... to za co pijemy? Jak to za co? Za Prochowicki z drobiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:03 pm
opcy ]Goth bless[ Jak to za co? Za Prochowicki z drobiu no to chlup! 3nodding btw jakby ci sie chcialo to tu jest moj audioscrobbler: http://www.audioscrobbler.com/user/opcy/ wlasnie ogladam No dobra, mam juz wtyczke do winampa5, skonfugurowalem ja, mam swoje konto... i co teraz? Jak to sie to to wlacza? xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:05 pm
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Jak to za co? Za Prochowicki z drobiu no to chlup! 3nodding btw jakby ci sie chcialo to tu jest moj audioscrobbler: http://www.audioscrobbler.com/user/opcy/ wlasnie ogladam to sobie zobacz....... a ja niestety zmywam sie....... (z nadzieja na odrobine snu) nara i dobrejnocy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:15 am
*puff* *zief* *pije herbatke* Umieram...przed chwila biegałam na stadionie...moje płuca skapitulowały...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:30 am
Delein *puff* *zief* *pije herbatke* Umieram...przed chwila biegałam na stadionie...moje płuca skapitulowały... wspolczuje ^^ ja dzis juz widze moj wuef areobik albo 2 godziny biegania ==' ale powiem babce ze mam wyprasowana noge i mnie boli moze mnie zrozumie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:34 am
Gosiak Delein *puff* *zief* *pije herbatke* Umieram...przed chwila biegałam na stadionie...moje płuca skapitulowały... wspolczuje ^^ ja dzis juz widze moj wuef areobik albo 2 godziny biegania ==' ale powiem babce ze mam wyprasowana noge i mnie boli moze mnie zrozumie ^^ Nu ja mogę mieć 2 godziny aerobiku, bardzo chętnie....400 metrów biegłam i myślałam, że padnę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:37 am
Delein Gosiak Delein *puff* *zief* *pije herbatke* Umieram...przed chwila biegałam na stadionie...moje płuca skapitulowały... wspolczuje ^^ ja dzis juz widze moj wuef areobik albo 2 godziny biegania ==' ale powiem babce ze mam wyprasowana noge i mnie boli moze mnie zrozumie ^^ Nu ja mogę mieć 2 godziny aerobiku, bardzo chętnie....400 metrów biegłam i myślałam, że padnę... podziwiam Cie :] nieznosze biegac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:39 am
Gosiak podziwiam Cie :] nieznosze biegac Ja nienawidzę... Ostatni raz biegałam...muszę sobie załatwić zwolnienie od alergologa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|