|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:27 pm
Kitty ShadowCat Kukus Ozzwald za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... a chcesz zobaczyć jak ci dupę skopię? eek ... nio nio nio.... ja dziś się też pokłoociłam z psiapsiooły kuzynką.... teraz czeka mnie rzeźnia.... ciekawe co będzie jak Blanka mnie dopadnie, Ozziu xd xd nie jestem wstanie przewidzienc jak ona sie zachowa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:28 pm
Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę* a sluchasz mojej radiostacji??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:29 pm
idu lulu 3nodding baju baju 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:30 pm
Jaswinder idu lulu 3nodding baju baju 4laugh kolorowych snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:31 pm
ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę* a sluchasz mojej radiostacji??? wink twojej radiostacji? a jak się zwie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:32 pm
Ozzwald Jaswinder idu lulu 3nodding baju baju 4laugh kolorowych snow... 4laugh ZzZzZzZzZz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:32 pm
Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę* a sluchasz mojej radiostacji??? wink twojej radiostacji? a jak się zwie? wink Pasztet.fm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:33 pm
Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę* a sluchasz mojej radiostacji??? wink twojej radiostacji? a jak się zwie? wink Radio MaTwarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:33 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę* a sluchasz mojej radiostacji??? wink twojej radiostacji? a jak się zwie? wink Radio MaTwarz Inteligentnie wink [Kukus: liczymy cytaty, liczymy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:40 pm
Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor a sluchasz mojej radiostacji??? wink twojej radiostacji? a jak się zwie? wink radio maryjan hard rock station!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:40 pm
idę lulać potworki heart *całus dla Ozza* *przytuuuul Opcusia* *przytuuul Goth blessa* *podaje łapkę dyrektorowi* dobranoc... miłych snooff whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:42 pm
Kitty ShadowCat idę lulać potworki heart *całus dla Ozza* *przytuuuul Opcusia* *przytuuul Goth blessa* *podaje łapkę dyrektorowi* dobranoc... miłych snooff whee 4laugh nara bejbe!..... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:42 pm
Kitty ShadowCat idę lulać potworki heart *całus dla Ozza* *przytuuuul Opcusia* *przytuuul Goth blessa* *podaje łapkę dyrektorowi* dobranoc... miłych snooff whee 4laugh paa ja tez znikam *kladzie sie na kanapie przykrywa kocem i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|