|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:18 pm
ojciec_dyrektor jak sie wam podoba moj sig? Panie dyrektorze - c u - d o - w n a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:18 pm
Ozzwald EDIT: a tak pozatym przypomnialo mi sie ze moje wybryki nie sa opisane w regulaminie a prawo nie dziala wstecz wiec jak teraz bys to dopisal nic mi nie grozi... przypominam ci jedynie, że oficjalnie to ty jesteś na tej gildii zbanowany za spam, flood, nieprzyzwoite zachowanie etc. o cytatach nie wspominając blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:19 pm
Kukus Ozzwald EDIT: a tak pozatym przypomnialo mi sie ze moje wybryki nie sa opisane w regulaminie a prawo nie dziala wstecz wiec jak teraz bys to dopisal nic mi nie grozi... przypominam ci jedynie, że oficjalnie to ty jesteś na tej gildii zbanowany za spam, flood, nieprzyzwoite zachowanie etc. o cytatach nie wspominając blaugh za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:19 pm
Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:21 pm
Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:22 pm
Ozzwald za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... a chcesz zobaczyć jak ci dupę skopię?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor Jaswinder ojciec_dyrektor jak sie wam podoba moj sig? oooooojciec.... aaaaaaa!!!!!!!! *chowa się za opcusia* eek crying witam paniom........ xd xd glup *głośne przełknięcie śliny, trzęsie się ze strachu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... to sie nazywa mailbombing ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:23 pm
ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:23 pm
Kukus Ozzwald za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... a chcesz zobaczyć jak ci dupę skopię? a tak z innej beczki jedziesz ze mna do WKU po maturach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:24 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald EDIT: a tak pozatym przypomnialo mi sie ze moje wybryki nie sa opisane w regulaminie a prawo nie dziala wstecz wiec jak teraz bys to dopisal nic mi nie grozi... przypominam ci jedynie, że oficjalnie to ty jesteś na tej gildii zbanowany za spam, flood, nieprzyzwoite zachowanie etc. o cytatach nie wspominając blaugh za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:24 pm
]Goth bless[ Ozzwald Kukus Ozzwald EDIT: a tak pozatym przypomnialo mi sie ze moje wybryki nie sa opisane w regulaminie a prawo nie dziala wstecz wiec jak teraz bys to dopisal nic mi nie grozi... przypominam ci jedynie, że oficjalnie to ty jesteś na tej gildii zbanowany za spam, flood, nieprzyzwoite zachowanie etc. o cytatach nie wspominając blaugh za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... xd xd xd o kilkaset siersciuchow mniej bedzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:25 pm
]Goth bless[ Ozzwald Kukus Ozzwald EDIT: a tak pozatym przypomnialo mi sie ze moje wybryki nie sa opisane w regulaminie a prawo nie dziala wstecz wiec jak teraz bys to dopisal nic mi nie grozi... przypominam ci jedynie, że oficjalnie to ty jesteś na tej gildii zbanowany za spam, flood, nieprzyzwoite zachowanie etc. o cytatach nie wspominając blaugh za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... xd xd xd biedne kiiiicie... crying zjeść domo scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ojciec_dyrektor Kitty ShadowCat Słowacki wielkim poetą był... (zanim się spił) xd xd panienke tez witam........ wink witam witam, ojca dyrektora xd *podaje łapkę* uwazaj na niego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald za spam... a chcesz zobaczyc jak ja ci moge zaspamowac maila... a chcesz zobaczyć jak ci dupę skopię? eek ... nio nio nio.... ja dziś się też pokłoociłam z psiapsiooły kuzynką.... teraz czeka mnie rzeźnia.... ciekawe co będzie jak Blanka mnie dopadnie, Ozziu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|