|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:05 pm
wyprowadzam dyrektora na spacer........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:05 pm
ojciec_dyrektor wyprowadzam dyrektora na spacer........ pelne wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:07 pm
Sprawilbys sobie jakis garniak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:08 pm
*rzut ozzowi na szyję* heart *mega wtuuuuuuuul* popatsh... mam OMFG heart dzięki tobie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:08 pm
Kitty ShadowCat *rzut ozzowi na szyję* heart *mega wtuuuuuuuul* popatsh... mam OMFG heart dzięki tobie heart ha.. do czegos sie przydalem.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:09 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat *rzut ozzowi na szyję* heart *mega wtuuuuuuuul* popatsh... mam OMFG heart dzięki tobie heart ha.. do czegos sie przydalem.. biggrin *hop na kolanka* whee podoba ci się :> wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:09 pm
]Goth bless[ Sprawilbys sobie jakis garniak xd garniak to droga impreza... no moze nie bardzo ale zawsze... wiem bo sam kiedys w garniakach chodzilem po gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:10 pm
jak sie wam podoba moj sig?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:10 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *rzut ozzowi na szyję* heart *mega wtuuuuuuuul* popatsh... mam OMFG heart dzięki tobie heart ha.. do czegos sie przydalem.. biggrin *hop na kolanka* whee podoba ci się :> wink ? oczywiscie bardzo mi sie podoba... biggrin na tobie wszystko tak slicznie wyglada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:12 pm
Ozzwald Kukus nie widzę związku pomiędzy jego nawawianiem do bojkotu a jakąkolwiek pomocą... chce pomóc niech uściśli co mu nie leży i zasugeruje konkretne zmiany to przecierz jest bojkot w cudzyslowiu... jakiś niezauważalny dla mnie był ten cudzysłów... chyba go wymigał zapominając, że nie widzę jego dłoni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:13 pm
Kukus Ozzwald Kukus nie widzę związku pomiędzy jego nawawianiem do bojkotu a jakąkolwiek pomocą... chce pomóc niech uściśli co mu nie leży i zasugeruje konkretne zmiany to przecierz jest bojkot w cudzyslowiu... jakiś niezauważalny dla mnie był ten cudzysłów... chyba go wymigał zapominając, że nie widzę jego dłoni nie chce mi sie na ten temat gadac... pozniej napisze do MissTao... EDIT: a tak pozatym przypomnialo mi sie ze moje wybryki nie sa opisane w regulaminie a prawo nie dziala wstecz wiec jak teraz bys to dopisal nic mi nie grozi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:16 pm
ojciec_dyrektor jak sie wam podoba moj sig? oooooojciec.... aaaaaaa!!!!!!!! *chowa się za opcusia* eek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:17 pm
Jaswinder ojciec_dyrektor jak sie wam podoba moj sig? oooooojciec.... aaaaaaa!!!!!!!! *chowa się za opcusia* eek crying witam paniom........ xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|