|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:44 pm
racqel Kukus racqel to bylem wielki ja ! plummp! witam, wielkiego buntownika... przygotowałeś nowy regulamin dla gildii, bo spostrzegłem, że aktualny ci wyraźnie nie odpowiada? stare troche luzu chlopaku ! cos nie gra? (nie czytalem bo nie maialem czasu, rozrywki zostawiam sobie na pozniej. na ktorych stronach?) to chyba ja się powinienem zapytać co tobie nie pasuje... bo wyraźnie napisałeś, że regulamin ci nie odpowiada, ale jeśli masz sugestie to przedstaw nam nowy regulamin, zobaczymy o ile będzie więcej wart od aktualnego... nie znoszę niekreatywnej krytyki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:45 pm
co bezczelnie tu przychodzisz ziewac?!?!?! bo na ciebie ojca_dyrektora nasle!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:45 pm
Kukus racqel Kukus racqel to bylem wielki ja ! plummp! witam, wielkiego buntownika... przygotowałeś nowy regulamin dla gildii, bo spostrzegłem, że aktualny ci wyraźnie nie odpowiada? stare troche luzu chlopaku ! cos nie gra? (nie czytalem bo nie maialem czasu, rozrywki zostawiam sobie na pozniej. na ktorych stronach?) to chyba ja się powinienem zapytać co tobie nie pasuje... bo wyraźnie napisałeś, że regulamin ci nie odpowiada, ale jeśli masz sugestie to przedstaw nam nowy regulamin, zobaczymy o ile będzie więcej wart od aktualnego... nie znoszę niekreatywnej krytyki nie koniecznie chodzi o caly nowy regulamin... ty jeszcze nie zauwarzyles co ja zrobielm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:46 pm
now playing: Magda Umer - Oczy tej małej [3:56]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:47 pm
Kukus racqel Kukus racqel to bylem wielki ja ! plummp! witam, wielkiego buntownika... przygotowałeś nowy regulamin dla gildii, bo spostrzegłem, że aktualny ci wyraźnie nie odpowiada? stare troche luzu chlopaku ! cos nie gra? (nie czytalem bo nie maialem czasu, rozrywki zostawiam sobie na pozniej. na ktorych stronach?) to chyba ja się powinienem zapytać co tobie nie pasuje... bo wyraźnie napisałeś, że regulamin ci nie odpowiada, ale jeśli masz sugestie to przedstaw nam nowy regulamin, zobaczymy o ile będzie więcej wart od aktualnego... nie znoszę niekreatywnej krytyki A ja sie z panem nie do konca zgodze, panie Kukus... Niekreatywna krytyka jest potrzebna, by kreatywni ludzie nia dotknieci w jakis sposob wykreowali cos innego. Widziales kiedys krytyka filmowego, ktory skrytykowal negatywnie film, po czym nakrecil go sam lepiej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:48 pm
Ozzwald nie koniecznie chodzi o caly nowy regulamin... ty jeszcze nie zauwarzyles co ja zrobielm? jak zobaczę to cie po prostu wywalę... wyraźnie ci przedstawiłem zasady powrotu na gildię kolega miał jakieś "nie halo" do regulaminu to niech poprawkę stworzy, a nie sieje ferment... bo ogólnie mi nie leży jego postawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:51 pm
Kukus Ozzwald nie koniecznie chodzi o caly nowy regulamin... ty jeszcze nie zauwarzyles co ja zrobielm? jak zobaczę to cie po prostu wywalę... wyraźnie ci przedstawiłem zasady powrotu na gildię kolega miał jakieś "nie halo" do regulaminu to niech poprawkę stworzy, a nie sieje ferment... bo ogólnie mi nie leży jego postawa kolega chce pomuc w uscisleniu regulaminu a ty sie czepiasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:51 pm
]Goth bless[ A ja sie z panem nie do konca zgodze, panie Kukus... Niekreatywna krytyka jest potrzebna, by kreatywni ludzie nia dotknieci w jakis sposob wykreowali cos innego. Widziales kiedys krytyka filmowego, ktory skrytykowal negatywnie film, po czym nakrecil go sam lepiej? dlatego też oczekuję by ten pan przedstawił mi lepszy regulamin i nawet nie próbował fermentu siać, bo niewiele osiągnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:52 pm
Kukus ]Goth bless[ A ja sie z panem nie do konca zgodze, panie Kukus... Niekreatywna krytyka jest potrzebna, by kreatywni ludzie nia dotknieci w jakis sposob wykreowali cos innego. Widziales kiedys krytyka filmowego, ktory skrytykowal negatywnie film, po czym nakrecil go sam lepiej? dlatego też oczekuję by ten pan przedstawił mi lepszy regulamin i nawet nie próbował fermentu siać, bo niewiele osiągnie Nie zrozumielismy sie... jego powinnoscia jest jasne wyjasnienie jego bledow a twoja - ich poprawienie... on zrobil swoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:55 pm
Ozzwald kolega miał jakieś "nie halo" do regulaminu to niech poprawkę stworzy, a nie sieje ferment... bo ogólnie mi nie leży jego postawa kolega chce pomuc w uscisleniu regulaminu a ty sie czepiasz...nie widzę związku pomiędzy jego nawawianiem do bojkotu a jakąkolwiek pomocą... chce pomóc niech uściśli co mu nie leży i zasugeruje konkretne zmiany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:57 pm
]Goth bless[ Nie zrozumielismy sie... jego powinnoscia jest jasne wyjasnienie jego bledow a twoja - ich poprawienie... on zrobil swoje rzecz właśnie w tym... nie wyjaśnił żadnego błędu, a jedynie truł coś o bojkocie... niech wyłoży konkretne argumenty... głowa mnie boli sweatdrop chyba pójdę spać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:58 pm
ok ludzie trzymajcie sie bo widze ze smecic zaczynacie a ja mykam bo o5.50 mam pobodke...wiec trzeba bedzie sie zbierac narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:59 pm
Kukus ]Goth bless[ Nie zrozumielismy sie... jego powinnoscia jest jasne wyjasnienie jego bledow a twoja - ich poprawienie... on zrobil swoje rzecz właśnie w tym... nie wyjaśnił żadnego błędu, a jedynie truł coś o bojkocie... niech wyłoży konkretne argumenty... głowa mnie boli sweatdrop chyba pójdę spać Dobrze, wobec tego nie denerwuje juz kolegi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:59 pm
Kukus nie widzę związku pomiędzy jego nawawianiem do bojkotu a jakąkolwiek pomocą... chce pomóc niech uściśli co mu nie leży i zasugeruje konkretne zmiany to przecierz jest bojkot w cudzyslowiu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|