|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:33 pm
Vykk Kitty ShadowCat jeszcze 3000 i będu mieć ofmg heart powodzenia...jeszcze tylko 22k i bede mial ninja headbanda xp ...chyba nigdy an to nie uzbieram To ile on juz kosztuje? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:33 pm
]Goth bless[ opcy nawet fajna..... sciagnalem tylko jeden kawalek bo mnie wzielo na melancholie i "Angel Dust" - Faith No More sciagam... Dobry kawalek 3nodding no bo dzis za mna caly czas chodzil kawalek 4.RV z tej plyty i w koncu sie poddalem...... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:34 pm
to lece juz bo dzien mi sie skurczyl. pogadamy jutro...
siemanooo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
liczy goldy... jejq.. nie wytrzymam... zaraz je wydam... sweatdrop
ma kto porzyczyć 3000g? oddam jak najszybciej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Vykk Kitty ShadowCat jeszcze 3000 i będu mieć ofmg heart powodzenia...jeszcze tylko 22k i bede mial ninja headbanda xp ...chyba nigdy an to nie uzbieram To ile on juz kosztuje? sweatdrop 30k :/ ... a co chcesz sie swoim podzielic blaugh ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:35 pm
Ozzwald Faith no more byc wporzo... nom.... dzis do poludnia sluchalem "Album of the Year" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:36 pm
Vykk ]Goth bless[ Vykk Kitty ShadowCat jeszcze 3000 i będu mieć ofmg heart powodzenia...jeszcze tylko 22k i bede mial ninja headbanda xp ...chyba nigdy an to nie uzbieram To ile on juz kosztuje? sweatdrop 30k :/ ... a co chcesz sie swoim podzielic blaugh ?? Tak, ale wezme za niego 29k i twoja dusze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel to lece juz bo dzien mi sie skurczyl. pogadamy jutro... siemanooo!!! narazicho !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat liczy goldy... jejq.. nie wytrzymam... zaraz je wydam... sweatdrop ma kto porzyczyć 3000g? oddam jak najszybciej 3nodding ja mam 2400
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:38 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Vykk Kitty ShadowCat jeszcze 3000 i będu mieć ofmg heart powodzenia...jeszcze tylko 22k i bede mial ninja headbanda xp ...chyba nigdy an to nie uzbieram To ile on juz kosztuje? sweatdrop 30k :/ ... a co chcesz sie swoim podzielic blaugh ?? Tak, ale wezme za niego 29k i twoja dusze blaugh moze byc 29k ale i tak nie mam a co do mojej duszy to ona nalezy teraz do kogos innegop a nie moge ci jej wyrwac razz tej osobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:39 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat liczy goldy... jejq.. nie wytrzymam... zaraz je wydam... sweatdrop ma kto porzyczyć 3000g? oddam jak najszybciej 3nodding ja mam 2400 poshycz mi plzzz.... oddam szybko.. jak najszybciej heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:39 pm
racqel to lece juz bo dzien mi sie skurczyl. pogadamy jutro... siemanooo!!! naqa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:40 pm
//Now Playing: Clockwork [Surface Tension #05] The Guardin' Of Eden [7:53]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:40 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat liczy goldy... jejq.. nie wytrzymam... zaraz je wydam... sweatdrop ma kto porzyczyć 3000g? oddam jak najszybciej 3nodding ja mam 2400 poshycz mi plzzz.... oddam szybko.. jak najszybciej heart sie robi... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:43 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat liczy goldy... jejq.. nie wytrzymam... zaraz je wydam... sweatdrop ma kto porzyczyć 3000g? oddam jak najszybciej 3nodding ja mam 2400 poshycz mi plzzz.... oddam szybko.. jak najszybciej heart sie robi... wink *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|