|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:13 pm
opcy Vykk opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... przeczytales juz wsyzstkie z Nowej Ery Jedi?? nie mam czasu w czerwcu obrona a ja mam 1/3 pracki zatwierdzona..... no to powodzenia...a o czym piszesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:14 pm
Vykk opcy Vykk opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... przeczytales juz wsyzstkie z Nowej Ery Jedi?? nie mam czasu w czerwcu obrona a ja mam 1/3 pracki zatwierdzona..... no to powodzenia...a o czym piszesz?? "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:15 pm
opcy ]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<to bylem wielki ja ! plummp!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<Nie przypominam sobie zebym chcial go wspierac politycznie, no, ale dobry pomysl, calkiem oryginalny xd Jak tam muzyczka? Podoba sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk opcy Vykk opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... przeczytales juz wsyzstkie z Nowej Ery Jedi?? nie mam czasu w czerwcu obrona a ja mam 1/3 pracki zatwierdzona..... no to powodzenia...a o czym piszesz?? "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych" a wlasnie co z ta sprawa co wyslales do promotora kawalek pracy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:18 pm
opcy Vykk opcy Vykk opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... przeczytales juz wsyzstkie z Nowej Ery Jedi?? nie mam czasu w czerwcu obrona a ja mam 1/3 pracki zatwierdzona..... no to powodzenia...a o czym piszesz?? "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych" eek wow...to tymbardziej powodzenia [Kukus: ogarniaj się z cytatami, zjoooom]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:19 pm
racqel opcy ]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<to bylem wielki ja ! plummp! nie wiem czy czytales to co kukus napisal na temat twojego "buntu" a mi sie przy okazji dostalo ze cie poparlem... ale nie zmienia to mojego nastawienia do tej sprawy jeszcze Beewolf jest z nami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:20 pm
racqel to bylem wielki ja ! plummp! witam, wielkiego buntownika... przygotowałeś nowy regulamin dla gildii, bo spostrzegłem, że aktualny ci wyraźnie nie odpowiada? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:20 pm
Ozzwald a wlasnie co z ta sprawa co wyslales do promotora kawalek pracy ? no to jest wlasnie ta 1/3 zatwierdzona.... wczoraj walnalem 10 stron..... do konca tygodnia bede mial druga czasc napisana (na trzy) promotor to luzak...... (przynajmniej tyle dobrze...........)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:21 pm
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<Nie przypominam sobie zebym chcial go wspierac politycznie, no, ale dobry pomysl, calkiem oryginalny xd Jak tam muzyczka? Podoba sie? nawet fajna..... sciagnalem tylko jeden kawalek bo mnie wzielo na melancholie i "Angel Dust" - Faith No More sciagam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:26 pm
jeszcze 3000 i będu mieć ofmg heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:29 pm
Kukus racqel to bylem wielki ja ! plummp! witam, wielkiego buntownika... przygotowałeś nowy regulamin dla gildii, bo spostrzegłem, że aktualny ci wyraźnie nie odpowiada? stare troche luzu chlopaku ! cos nie gra? (nie czytalem bo nie maialem czasu, rozrywki zostawiam sobie na pozniej. na ktorych stronach?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:30 pm
Kitty ShadowCat jeszcze 3000 i będu mieć ofmg heart powodzenia...jeszcze tylko 22k i bede mial ninja headbanda xp ...chyba nigdy an to nie uzbieram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:32 pm
opcy ]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<Nie przypominam sobie zebym chcial go wspierac politycznie, no, ale dobry pomysl, calkiem oryginalny xd Jak tam muzyczka? Podoba sie? nawet fajna..... sciagnalem tylko jeden kawalek bo mnie wzielo na melancholie i "Angel Dust" - Faith No More sciagam... Dobry kawalek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:33 pm
opcy ]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<Nie przypominam sobie zebym chcial go wspierac politycznie, no, ale dobry pomysl, calkiem oryginalny xd Jak tam muzyczka? Podoba sie? nawet fajna..... sciagnalem tylko jeden kawalek bo mnie wzielo na melancholie i "Angel Dust" - Faith No More sciagam... Faith no more byc wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|