|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:47 pm
Vykk nic nie bede czyscil... blaugh No to poluzuj zwieracz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uwielbiam "pasztet", "The CrystalMethod" i "andy huntera"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:49 pm
Vykk opcy Vykk sithowe nasienie...a ty co za jezyka uzywasz na gg bo jakos troche mi przypomnia Yuzzhanski ale nie ejstem pewien to jezyk wielkiego pradawnego Cthulhu! 3nodding eme?? ze czego kogo??...cos jakas nazwa znana mio skads tylko nie moge skojarzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:50 pm
]Goth bless[ Vykk nic nie bede czyscil... blaugh No to poluzuj zwieracz blaugh zadnych zwieraczy zadnych 100lcow ani niczego takiego...pozatym losux sie spierdolil gonk scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:51 pm
Vykk opcy Vykk sithowe nasienie...a ty co za jezyka uzywasz na gg bo jakos troche mi przypomnia Yuzzhanski ale nie ejstem pewien to jezyk wielkiego pradawnego Cthulhu! 3nodding eme?? ze czego kogo??...cos jakas nazwa znana mio skads tylko nie moge skojarzyc H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:54 pm
Goth bless H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura tak wiec czas wrocic do zrodla... i panie kage nie musisz sie pan mna zamartwiac na zapas razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:55 pm
]Goth bless[ H.P Lovercraft, panie Vykk... dobra, legendarna juz literatura Goth ty chyba ostatnio powiedziales "Cthulhu na prezydenta" (albo mi sie zdaje.....) w kazdym razie zobacz >>TO<<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:07 pm
co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:09 pm
Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:09 pm
opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... przeczytales juz wsyzstkie z Nowej Ery Jedi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:10 pm
opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:10 pm
Ozzwald zeby nie bylo oglaszam Kiti nie chcialem cie urazic.. glupio sie zachowalem... przepraszam... nie jestes bachorem ani dzieciakiem...*rzyt na szyję* jest mi tak głoopio crying heart jush nie będę... obiecooje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:11 pm
Vykk opcy Vykk co tak wszyscy przycichli*spoglada po sali odrywajac wzrok od Gundam Winga* nie wiem....... tak juz bywa..... przeczytales juz wsyzstkie z Nowej Ery Jedi?? nie mam czasu w czerwcu obrona a ja mam 1/3 pracki zatwierdzona.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|