|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:20 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder w prokuraturze? eek Ozz, ty hooliganie... blaugh jak mnie policja zatrzyma to pol warszawy na nogi zostanie postawiona eek sprawdzałeś? blaugh sweatdrop no comment sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:20 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder w prokuraturze? eek Ozz, ty hooliganie... blaugh jak mnie policja zatrzyma to pol warszawy na nogi zostanie postawiona eek sprawdzałeś? blaugh hehe..nie wiedzialas? kiedy ozz zostaje zlapany kiedy wraca z imprezy, to na izbie wytrzezwien rogia zaklady ile dni bedzie trzymal go alkohol, zanim cos rozwali wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:22 pm
]Goth bless[ Powiedz, ze chociaz Ty jeden znasz tworczosc Diany Krall... pania kojarze ale ja jazz uznaje tylkoi instrumentalny..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:22 pm
[ Kaku ] Jaswinder Ozzwald Jaswinder w prokuraturze? eek Ozz, ty hooliganie... blaugh jak mnie policja zatrzyma to pol warszawy na nogi zostanie postawiona eek sprawdzałeś? blaugh hehe..nie wiedzialas? kiedy ozz zostaje zlapany kiedy wraca z imprezy, to na izbie wytrzezwien rogia zaklady ile dni bedzie trzymal go alkohol, zanim cos rozwali wink kaku cos o tym wie bo jemu tez sie zdarza... wink to kiedy razem na imprezke wyskoczymy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ok ludziska.... ja lece ninja jutro na pierwszą lekcję mam (i to do tego kartk�wka dochodzi sweatdrop ) zdarza sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Jaswinder Ozzwald Jaswinder w prokuraturze? eek Ozz, ty hooliganie... blaugh jak mnie policja zatrzyma to pol warszawy na nogi zostanie postawiona eek sprawdzałeś? blaugh hehe..nie wiedzialas? kiedy ozz zostaje zlapany kiedy wraca z imprezy, to na izbie wytrzezwien rogia zaklady ile dni bedzie trzymal go alkohol, zanim cos rozwali wink mmmmmmmmrau 4laugh ostr@ jazd@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:28 pm
opcy ]Goth bless[ Powiedz, ze chociaz Ty jeden znasz tworczosc Diany Krall... pania kojarze ale ja jazz uznaje tylkoi instrumentalny.......... Ah, rozumiem... ja troche swinguje, ale w jazzie to raczej raczkuje, wiec nie moge powiedziec ze sie na tym znam... Ale znam sie na muzyce ogolnie instrumentalnej... o, relaksacyjnej... zreszta, co ja bede pieprzyl na sucho - zapraszam, sam zobacz www.elf.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:34 pm
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Powiedz, ze chociaz Ty jeden znasz tworczosc Diany Krall... pania kojarze ale ja jazz uznaje tylkoi instrumentalny.......... Ah, rozumiem... ja troche swinguje, ale w jazzie to raczej raczkuje, wiec nie moge powiedziec ze sie na tym znam... Ale znam sie na muzyce ogolnie instrumentalnej... o, relaksacyjnej... zreszta, co ja bede pieprzyl na sucho - zapraszam, sam zobacz www.elf.pl wlasnie sprawdzam..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:35 pm
wiecie co? gram przedstawienie z kabaretu POTEM 'czerwony kapturek' zgadnijcie, kim jestem: a. kapturkiem b. ksieciem c. wilkiem d. babcią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|