|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:06 pm
Neilameane A ja na slasku, gdzie jest "najczystsze" powietrze w calej Polsce!!! (czasami sie dziwie, ze to jeszcze bocki przylatuja...) Tak, ja tez jestem ze slaska, dlatego pytam gdzie dokladniej mieszkasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:06 pm
~~lena-undesaid~~ Ufff... i po the ring2 xd ninja wszystkich wywiało na moj widok, czy jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:07 pm
Black Eyed Peas - Shut Up
wpada do pokoju, A ja mam a ja mam kolorowe majteczki XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:07 pm
Neilameane No i wreszcie moj smok ujrzal swiatlo dzienne!!! ^^ *pelna dumy* czemu masz w nim linka do imageshacka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:08 pm
odechcialo mi sie spac to przyszlam sobie tutaj posiedziec smile *siada w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ufff... i po the ring2 xd ninja wszystkich wywiało na moj widok, czy jak?? nom widze ze jednak nie;] witka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Black Eyed Peas - Shut Up wpada do pokoju, A ja mam a ja mam kolorowe majteczki XD ... //Now Playing: Node [Das Kapital #03] Outpost [5:18] włoski deathmetal.............. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra ...u mnie rowniez sily wyzsze zadzialaly ...trzymajta sie ludzie ... ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam xd xd xd to ja sie ni musze martwić xd pokonuje więkrzośc chlopakow z mojej klasy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:09 pm
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ufff... i po the ring2 xd ninja wszystkich wywiało na moj widok, czy jak?? Jak tam film? Podobal sie? Wart obejrzenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:10 pm
opcy BeeWolf Black Eyed Peas - Shut Up wpada do pokoju, A ja mam a ja mam kolorowe majteczki XD ... //Now Playing: Node [Das Kapital #03] Outpost [5:18] włoski deathmetal.............. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:10 pm
Ja- Yosei ...dobra ...u mnie rowniez sily wyzsze zadzialaly ...trzymajta sie ludzie ... ...sayonara ... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:11 pm
*popija z nim ninja * xd papa Falc 4laugh heart xd Bee - "shut up " TO KLASYKA xd xd blaugh papa Yosei ? 0_o whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:11 pm
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam xd xd xd to ja sie ni musze martwić xd pokonuje więkrzośc chlopakow z mojej klasy whee moze chociaż ty jako moja przesladowczyni i znajoma ze szkoły mnie zauwarzysz?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:12 pm
Ozzwald opcy BeeWolf Black Eyed Peas - Shut Up wpada do pokoju, A ja mam a ja mam kolorowe majteczki XD ... //Now Playing: Node [Das Kapital #03] Outpost [5:18] włoski deathmetal.............. 3nodding  hell yeah.....!!!!! chyba mam wachania nastroju bo wczoraj caly dzien Jazzu sluchalem a dzis same metaluchy...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|