Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11221 11222 11223 11224 11225 11226 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:53 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:54 pm

[ Kaku ]
Neilameane
Ja- Yosei
]Goth bless[
Ja- Yosei
...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin
...ale supa! biggrin

co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh

...Jebudu, lubuduuu!
...JEBUDU!
...SUPA! biggrin biggrin biggrin

Jeny, ale jak lunelo to bylo super!! ^^ Az na balkon wybieglam. Uwielbiam burze ^^
heh..a pamietasz trik franklina, jaki zrobil z latawcem?
jesli tak uwielbiasz burze..

Ale bez przesady....

Neilameane

Falcone

Ntsumi_Aya
Ja- Yosei
...ale supa! biggrin

biggrin biggrin biggrin buuuuuurzaaaaa @____@ buuurzaaa...... ( u mnie żądnej dawno nie było xd xd xp gonk )

Witaj Kaku

Pa pa Jas xd

a u mnei sa czesto bo mieszkam bardzo na pomorzu i to całkiem nie daleko od morza wink

[ Message temporarily off-line ]

Ozzwald

Ntsumi_Aya

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:55 pm

Falcone
]Goth bless[
Ja- Yosei
...ale supa! biggrin

co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh

kocham burze whee ..... aszczegolnie błyskawice ..... matka zawsze krzyczy zejdz z balkonu bo cie piorun trzasnie a ja i tak cała buzre siedze whee
^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:56 pm

Ntsumi_Aya
^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >

ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam

Falcone

opcy

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:57 pm

Falcone
a u mnei sa czesto bo mieszkam bardzo na pomorzu i to całkiem nie daleko od morza wink
nad beltykiem powiadasz.......
ja tam sobie chwale mieszkanie w oberschlessien..... 3nodding xd
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:58 pm

Falcone
Ntsumi_Aya

ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam

...skad ja to znam
... wink ale jakos ostatnio ucichlo

RUFUS.ABBYSINIAN

Neilameane

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 12:59 pm

A ja na slasku, gdzie jest "najczystsze" powietrze w calej Polsce!!! (czasami sie dziwie, ze to jeszcze bocki przylatuja...)
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 1:00 pm

Ja- Yosei
Falcone
Ntsumi_Aya

...skad ja to znam

ciezkie zycie .......... ale najwieksza beke mam jak idze jakis 25 latek i mowi mi czejsc ........... nie znam go na iczy go nie widziałem ale on mnie znam bo siora mi znajmosci narobiła .......... przynajmiej do czegos sie przydała

Falcone

Ozzwald

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 1:02 pm

Falcone
Ja- Yosei
Falcone
Ntsumi_Aya

...skad ja to znam

ciezkie zycie .......... ale najwieksza beke mam jak idze jakis 25 latek i mowi mi czejsc ........... nie znam go na iczy go nie widziałem ale on mnie znam bo siora mi znajmosci narobiła .......... przynajmiej do czegos sie przydała
mi siostra tylko w prokuraturze wyrobila znajomosci... cale szczescie...
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 1:02 pm

Ufff... i po the ring2 xd

~~lena-undesaid~~

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 1:06 pm

...

No i wreszcie moj smok ujrzal swiatlo dzienne!!! ^^ *pelna dumy*

Neilameane

Falcone

dobra pszczolki , aniolki , diabełki , szatanki , chłopcy dziewczynki .......
zegnam bo ja wielki wspaniały Falcona tr4afiłem na lepszego silniejszego ode mnie ........... z wieksza władza a mianowice na moja matke stare ...

ale ma dzisiaj dobry humorek bye bye all
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11221 11222 11223 11224 11225 11226 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games