|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:54 pm
[ Kaku ] Neilameane Ja- Yosei ]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh ...Jebudu, lubuduuu! ...JEBUDU! ...SUPA! biggrin biggrin biggrin Jeny, ale jak lunelo to bylo super!! ^^ Az na balkon wybieglam. Uwielbiam burze ^^ heh..a pamietasz trik franklina, jaki zrobil z latawcem? jesli tak uwielbiasz burze.. Ale bez przesady....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin biggrin biggrin biggrin buuuuuurzaaaaa @____@ buuurzaaa...... ( u mnie żądnej dawno nie było xd xd xp gonk ) Witaj Kaku Pa pa Jas xd a u mnei sa czesto bo mieszkam bardzo na pomorzu i to całkiem nie daleko od morza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:55 pm
Falcone ]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh kocham burze whee ..... aszczegolnie błyskawice ..... matka zawsze krzyczy zejdz z balkonu bo cie piorun trzasnie a ja i tak cała buzre siedze whee ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:56 pm
Ntsumi_Aya ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:57 pm
Falcone a u mnei sa czesto bo mieszkam bardzo na pomorzu i to całkiem nie daleko od morza wink nad beltykiem powiadasz....... ja tam sobie chwale mieszkanie w oberschlessien..... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:58 pm
Falcone Ntsumi_Aya ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam ...skad ja to znam ... wink ale jakos ostatnio ucichlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:59 pm
A ja na slasku, gdzie jest "najczystsze" powietrze w calej Polsce!!! (czasami sie dziwie, ze to jeszcze bocki przylatuja...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:00 pm
Ja- Yosei Falcone Ntsumi_Aya ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam ...skad ja to znam ... wink ale jakos ostatnio ucichlo ciezkie zycie .......... ale najwieksza beke mam jak idze jakis 25 latek i mowi mi czejsc ........... nie znam go na iczy go nie widziałem ale on mnie znam bo siora mi znajmosci narobiła .......... przynajmiej do czegos sie przydała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:02 pm
Falcone Ja- Yosei Falcone Ntsumi_Aya ^_______^ 4laugh xd xd xd xd ja sie uwielbiam patrzeć w okno, kiedy jest burza biggrin (na balkon by mnie nawet nie puścili stressed sweatdrop >ja chodz dostakje ochrzane wszycy mnie znaja w mojim mistaeczku (dzieki mojej starszej siostrze) nikt mi nie podskoczy to i taka matka sie boji jak sie 15 minut do doma spuziniam ...skad ja to znam ... wink ale jakos ostatnio ucichlo ciezkie zycie .......... ale najwieksza beke mam jak idze jakis 25 latek i mowi mi czejsc ........... nie znam go na iczy go nie widziałem ale on mnie znam bo siora mi znajmosci narobiła .......... przynajmiej do czegos sie przydała mi siostra tylko w prokuraturze wyrobila znajomosci... cale szczescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:02 pm
Ufff... i po the ring2 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
No i wreszcie moj smok ujrzal swiatlo dzienne!!! ^^ *pelna dumy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra pszczolki , aniolki , diabełki , szatanki , chłopcy dziewczynki ....... zegnam bo ja wielki wspaniały Falcona tr4afiłem na lepszego silniejszego ode mnie ........... z wieksza władza a mianowice na moja matke stare ...
ale ma dzisiaj dobry humorek bye bye all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|