|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:47 pm
wtf? stressed
co to ma znaczyc? forum dla niewidomych?
Hey, tak btw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:47 pm
Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:48 pm
Zeby bylo jeszcze ciekawiej mam jeszcze dwie szkolne siostry (bo biologicznej nie mam). :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh ...Jebudu, lubuduuu! ...JEBUDU! ...SUPA! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin biggrin biggrin biggrin buuuuuurzaaaaa @____@ buuurzaaa...... ( u mnie żądnej dawno nie było xd xd xp gonk ) Witaj Kaku Pa pa Jas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:49 pm
[ Kaku ] wtf? stressed co to ma znaczyc? forum dla niewidomych? Hey, tak btw. a co nie podoba sie.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:49 pm
Ozzwald [ Kaku ] wtf? stressed co to ma znaczyc? forum dla niewidomych? Hey, tak btw. a co nie podoba sie.. wink no chicken, duzo czcionkowo i kolorowo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:50 pm
[ Kaku ] wtf? stressed co to ma znaczyc? forum dla niewidomych? Hey, tak btw. ...czasem trzeba zrobic taki hardkor biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh ...Jebudu, lubuduuu! ...JEBUDU! ...SUPA! biggrin biggrin biggrin Jeny, ale jak lunelo to bylo super!! ^^ Az na balkon wybieglam. Uwielbiam burze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin biggrin biggrin biggrin buuuuuurzaaaaa @____@ buuurzaaa...... ( u mnie żądnej dawno nie było xd xd xp gonk ) Witaj Kaku Pa pa Jas xd eek a czy ja się gdzieś wybieram?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:51 pm
]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh kocham burze whee ..... aszczegolnie błyskawice ..... matka zawsze krzyczy zejdz z balkonu bo cie piorun trzasnie a ja i tak cała buzre siedze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:52 pm
Neilameane Ja- Yosei ]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh ...Jebudu, lubuduuu! ...JEBUDU! ...SUPA! biggrin biggrin biggrin Jeny, ale jak lunelo to bylo super!! ^^ Az na balkon wybieglam. Uwielbiam burze ^^ heh..a pamietasz trik franklina, jaki zrobil z latawcem? jesli tak uwielbiasz burze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:52 pm
Jaswinder Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin biggrin biggrin biggrin buuuuuurzaaaaa @____@ buuurzaaa...... ( u mnie żądnej dawno nie było xd xd xp gonk ) Witaj Kaku Pa pa Jas xd eek a czy ja się gdzieś wybieram? ouh -_- wubacz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:53 pm
Neilameane Ja- Yosei ]Goth bless[ Ja- Yosei ...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin co nie? Zajebiscie przed chwila grzmotnelo 4laugh ...Jebudu, lubuduuu! ...JEBUDU! ...SUPA! biggrin biggrin biggrin Jeny, ale jak lunelo to bylo super!! ^^ Az na balkon wybieglam. Uwielbiam burze ^^ a skad jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:53 pm
Ja- Yosei [ Kaku ] wtf? stressed co to ma znaczyc? forum dla niewidomych? Hey, tak btw. ...czasem trzeba zrobic taki hardkor biggrin xd hey Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|