|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:36 pm
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya Yoooseeeeiii whee *pshytulas na pocieszenie :-__-:* hey eMka ... smacznego ^___^ ...a moze tez sie napijesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:38 pm
Ja- Yosei ...a moze tez sie napijesz? 0_o thx 4laugh *bierze kubeczek i popija biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:38 pm
Ja- Yosei opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... ...To ja tez nie bede gorszy ja tez chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:40 pm
*rozglada sie*Co tu tak czerwono.... Krew lubicie pic? A poza tym to Ha! Mam szkolnego brata!!!!!! Moj biologiczny mnie juz wkurzac nie bedzie XDDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:41 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya Yoooseeeeiii whee *pshytulas na pocieszenie :-__-:* hey eMka ... smacznego ^___^ ...a moze tez sie napijesz? Herbate podaje sie w filizankach, niepoprawny gentelmanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane *rozglada sie*Co tu tak czerwono.... Krew lubicie pic? A poza tym to Ha! Mam szkolnego brata!!!!!! Moj biologiczny mnie juz wkurzac nie bedzie XDDDDDDDDDDDDDDDD 0_o witaj... 0_o a co sie stalo ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane *rozglada sie*Co tu tak czerwono.... Krew lubicie pic? A poza tym to Ha! Mam szkolnego brata!!!!!! Moj biologiczny mnie juz wkurzac nie bedzie XDDDDDDDDDDDDDDDD O.o ze co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:43 pm
Ntsumi_Aya Neilameane *rozglada sie*Co tu tak czerwono.... Krew lubicie pic? A poza tym to Ha! Mam szkolnego brata!!!!!! Moj biologiczny mnie juz wkurzac nie bedzie XDDDDDDDDDDDDDDDD 0_o witaj... 0_o a co sie stalo ? xd a bo ma mature i sie zrobil irytujacy.... a ten w szkole jest fajny mis ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:44 pm
]Goth bless[ Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya Yoooseeeeiii whee *pshytulas na pocieszenie :-__-:* hey eMka ... smacznego ^___^ ...a moze tez sie napijesz? Herbate podaje sie w filizankach, niepoprawny gentelmanie xd ...ale w filizankach sie do dupy pije ...i sa niewygodne ...i sie mniej miesci ...stanowczo wolimy kubeczki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ja- Yosei opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... ...To ja tez nie bede gorszy ja tez chce a ja nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, ale też se napiszę sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *rozglada sie*Co tu tak czerwono.... Krew lubicie pic? A poza tym to Ha! Mam szkolnego brata!!!!!! Moj biologiczny mnie juz wkurzac nie bedzie XDDDDDDDDDDDDDDDD 0_o witaj... 0_o a co sie stalo ? xd a bo ma mature i sie zrobil irytujacy.... a ten w szkole jest fajny mis ^^aha biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:45 pm
Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *rozglada sie*Co tu tak czerwono.... Krew lubicie pic? A poza tym to Ha! Mam szkolnego brata!!!!!! Moj biologiczny mnie juz wkurzac nie bedzie XDDDDDDDDDDDDDDDD 0_o witaj... 0_o a co sie stalo ? xd a bo ma mature i sie zrobil irytujacy.... a ten w szkole jest fajny mis ^^to straszne... ja nie rozumiem.... ide po drugiego browara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:46 pm
Ja- Yosei ...ale w filizankach sie do dupy pije ...i sa niewygodne ...i sie mniej miesci ...stanowczo wolimy kubeczki 3nodding dooookladnie biggrin biggrin *siorbie dalej herbatke xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...a u mnie jest TAAAKA burza! biggrin ...ale supa! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeee crying crying crying muszę jechać na głupią majówkę, na którą wcale nie chcę jechać... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|