|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:26 pm
Ozzwald zeby nie bylo oglaszam Kiti nie chcialem cie urazic.. glupio sie zachowalem... przepraszam... nie jestes bachorem ani dzieciakiem...uwierz mu jak chłopka przeprasza to naprawde zrobił blad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:28 pm
BeeWolf Ntsumi_Aya eek graliście razem w ut ? eek blaugh xd to co .... może pogramy teraz w trojke... (jak sie opcy skusi to w 4 xd ) hmm ? oczywiście jak chcecie biggrin nie niegrałem z nim jeszcze. ale czekam na meczyk ..teraz nie wiem ide sie kapac i na kolacje. xd Dobranoc ^____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dymydymydymy question hej łobacki wink 4laugh ja tylko an chwilke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:29 pm
Falcone Ozzwald zeby nie bylo oglaszam Kiti nie chcialem cie urazic.. glupio sie zachowalem... przepraszam... nie jestes bachorem ani dzieciakiem...uwierz mu jak chłopka przeprasza to naprawde zrobił blad sweatdrop Dodam jeszcze ze sam zachowuje sie jak gowniarz co jest jeszcze gorsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:29 pm
Yoooseeeeiii whee *pshytulas na pocieszenie :-__-:* hey eMka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:31 pm
Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:32 pm
opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... *krztusi sie smiechem* khe khe eek hehehehehehehe.... buehehehe łuehehehe xd xd xd *krztusi sie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:32 pm
opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... ...To ja tez nie bede gorszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:33 pm
Ja- Yosei opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... ...To ja tez nie bede gorszy oi oi oi! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... ...To ja tez nie bede gorszy I C.....opcy ty wiesz o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Yoooseeeeiii whee *pshytulas na pocieszenie :-__-:* hey eMka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:34 pm
Ja- Yosei opcy Tez cos se napisze duzymi czerwonymi literami..... ...To ja tez nie bede gorszy spoko *ciągle sie krztusi śmiechem xp >*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:35 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Yoooseeeeiii whee *pshytulas na pocieszenie :-__-:* hey eMka ... smacznego ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|