|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:12 pm
Kitty ShadowCat czuję się niepotrzebnym nikomu bachorem... dziękooje ci..(ten ktoś wie do kogo m�wię) crying crying crying crying *siada w kącie* crying to sie zachowuj nie jak bahor to nikt tak niepomysli a teraz to wlasnie robisz :0 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:13 pm
Kitty ShadowCat nikomu nigdy nie zaimponuję crying jestem niepotshebna jak będziesz tak podchodziła do życia , to nigdzie nie zajdziesz... tylko pokazując swoje "fochy" pokazujesz także jaka jesteś słaba, i czasami to może sprawiać wrażenie "wymuszania" (nie dosłownie) czegoś... do życia trzeba podchodzić z optymizmem , odwagą whee chociaż tego tutaj można się było spodziewać po "wczorajszym" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat nikomu nigdy nie zaimponuję crying jestem niepotshebna jedno nie ma nic do drugiego... ditto.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone Ita Lockheart chyba se ide bo jakos niepotrzeba sie czuje xd sweatdrop crying whee sweatdrop spoko ja to mam non stop 3nodding xd xd *pshytula* (omg staje sie podobna do orginału Ayi xd xd {tutaj mowa o Soichiro xd xd xd } > ) xd xd xd no coś ty ... nie rob tak bo sie patrze a nie wolno eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:14 pm
BeeWolf Falcon no wiecej wiary biggrin whee wiara question ........... e tam ja tam jestem realista a nie optymista XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:19 pm
Ntsumi_Aya aaa tam niewolno blaugh to popatrz na oza i inne otaczające go panienki xd (kiedyś by sie znudzilo... ) xd xd xd (a tak og�lnie, to w realu jestem przeciwna czemus takiemu ninja question xd >)szczerze ja sie przyzwyczaiłem juz do ruznego noszenia sie panienek, zapraszam do mnie do kampusu, znajdziecie panowie wszystko ... xp Ale Gaiowo Ayu prosze ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:19 pm
Uhh... Ze mna juz lepiej.. otrzaslem sie z tego *siada na lozku i rozglada sie jakby na kogos czekal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:20 pm
Ntsumi_Aya eek graliście razem w ut ? eek blaugh xd to co .... może pogramy teraz w trojke... (jak sie opcy skusi to w 4 xd ) hmm ? oczywiście jak chcecie biggrin nie niegrałem z nim jeszcze. ale czekam na meczyk ..teraz nie wiem ide sie kapac i na kolacje. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:21 pm
BeeWolf Ntsumi_Aya aaa tam niewolno blaugh to popatrz na oza i inne otaczające go panienki xd (kiedyś by sie znudzilo... ) xd xd xd (a tak og�lnie, to w realu jestem przeciwna czemus takiemu ninja question xd >)szczerze ja sie przyzwyczaiłem juz do ruznego noszenia sie panienek, zapraszam do mnie do kampusu, znajdziecie panowie wszystko ... xp Ale Gaiowo Ayu prosze ... xd blaugh ok ok ... być możę jużnie będę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:25 pm
zeby nie bylo oglaszam
Kiti nie chcialem cie urazic.. glupio sie zachowalem... przepraszam... nie jestes bachorem ani dzieciakiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|