|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:06 pm
Falcone Ita Lockheart chyba se ide bo jakos niepotrzeba sie czuje xd sweatdrop crying whee sweatdrop spoko ja to mam non stop 3nodding nie przejmuj sie mnie i tak wszyscy maja w pupie biggrin ... siada na Ayi, no teraz przekaze ci moc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart chyba se ide bo jakos niepotrzeba sie czuje xd sweatdrop crying whee sweatdrop jestes potrzebna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ita Lockheart chyba se ide bo jakos niepotrzeba sie czuje xd sweatdrop crying whee sweatdrop spoko ja to mam non stop 3nodding (a ja 25 h/dobe) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:07 pm
BeeWolf Ita Lockheart chyba se ide bo jakos niepotrzeba sie czuje xd sweatdrop crying whee sweatdrop Wiesz gdybym nie był zareczony wink xp a ja nie jestem zareczony ale nie mam szans wiec nie probuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
....nio a ja wpadam tak tylko na sekundke..... whee zyczyc wszystkim milej nocki dobranoc biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , mykam - do zobaczenia wszystkim xd papa zer0 xd branoc ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon ....nio a ja wpadam tak tylko na sekundke..... whee zyczyc wszystkim milej nocki dobranoc biggrin biggrin 0_o WITAJJJ xd (jak ja Cie dawno nie widziałam ... xd ) *pshyyytul * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:09 pm
nikomu nigdy nie zaimponuję crying jestem niepotshebna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon ....nio a ja wpadam tak tylko na sekundke..... whee zyczyc wszystkim milej nocki dobranoc biggrin biggrin siiemanko i pa ... Falcon no wiecej wiary biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat nikomu nigdy nie zaimponuję crying jestem niepotshebna jedno nie ma nic do drugiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:10 pm
Falcone Ita Lockheart chyba se ide bo jakos niepotrzeba sie czuje xd sweatdrop crying whee sweatdrop spoko ja to mam non stop 3nodding xd xd *pshytula* (omg staje sie podobna do orginału Ayi xd xd {tutaj mowa o Soichiro xd xd xd } > ) xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:10 pm