|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:52 am
Miho_14 Ozzwald opcy Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp w sumie fakt... bedzie jej musialo wystarczyc ze moze popatrzec jak inni pija... xp jestescie bardziej surowi niz moj ojciec...... ale ja was przejrzalam! po prostu chcecie miec wiecej dla siebie scream !!! no ba..... madra z ciebie dziewczynka masz tu lemoniade.... *podaje jej szklaneczke z lemoniada* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* czesc... *macha z kanapy* oh... witaj kochanie *całuje namiętnie* heart *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream jak ty mnie nazywasz mała szujo? niech no ja tylko cię dorwe... ten tfuj piękny pyszczek tak ci obije że rodzona matka cię nie pozna! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ntsumi_Aya Miho_14 Ntsumi_Aya znowu będzie co oglądać ninja *siada na kanapie i przegryza popkorn* ktos chce może ? xd *siada obok* zobaczymy jak tym razem akcja sie rozwinie... taaa... ninja *wpatruje sie uważnie xd * prosze panstwa..... prosze panstwa..... czy bedzie to tym razem trojkacik czy moze jednak nie.............? hmmm niewiem... ale byłoby co oglądać xd (nieletni gora! )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:53 am
Makoto Ami Kitty ShadowCat Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* czesc... *macha z kanapy* oh... witaj kochanie *całuje namiętnie* heart *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream jak ty mnie nazywasz mała szujo? niech no ja tylko cię dorwe... ten tfuj piękny pyszczek tak ci obije że rodzona matka cię nie pozna! scream ee przepraszam... bez takich tutaj... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 Ozzwald opcy Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp w sumie fakt... bedzie jej musialo wystarczyc ze moze popatrzec jak inni pija... xp jestescie bardziej surowi niz moj ojciec...... ale ja was przejrzalam! po prostu chcecie miec wiecej dla siebie scream !!! no ba..... madra z ciebie dziewczynka masz tu lemoniade.... *podaje jej szklaneczke z lemoniada* xp jak nie chcecie i nic lepszego dac to ja sie zadowole satysfakcja z mojej madrosci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
* lezy na kanapie , wywija ogonkiem i nastawia uszka aby słyszec rozmowy innych* 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:54 am
opcy Kitty ShadowCat *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream sweatdrop naprawde brak mi slow............. obronczyni moralnosci ........dym dym dym, ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:55 am
Makoto Ami Kitty ShadowCat Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* czesc... *macha z kanapy* oh... witaj kochanie *całuje namiętnie* heart *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream jak ty mnie nazywasz mała szujo? niech no ja tylko cię dorwe... ten tfuj piękny pyszczek tak ci obije że rodzona matka cię nie pozna! scream nununu... takie bitwy bezemnie??? hymmm ?! ?! ?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ee przepraszam... bez takich tutaj... domokun no właśnie... jeden ci nie wystarczy? dupiata dupodajka za dyche....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf opcy Kitty ShadowCat *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream sweatdrop naprawde brak mi slow............. obronczyni moralnosci ........dym dym dym, ... whee to było do mnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald ee przepraszam... bez takich tutaj... domokun no właśnie... jeden ci nie wystarczy? dupiata dupodajka za dyche.... ciebie tez to sie tyczylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald ee przepraszam... bez takich tutaj... domokun no właśnie... jeden ci nie wystarczy? dupiata dupodajka za dyche.... uprzejmie prosze: skoncz temat lub zamilcz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ee przepraszam... bez takich tutaj... domokun *rysuje cos na wielkej kartce ,i przymocowuje do niej kij* bijcie sie w kislu ......... fight fight *skanduje z napisem na kartce "miłosc i pokoj" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart BeeWolf opcy Kitty ShadowCat *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream sweatdrop naprawde brak mi slow............. obronczyni moralnosci ........dym dym dym, ... whee to było do mnie ? nie do opcego :0 ... che zeby dymka mi dał :0 ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|