|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:47 am
Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ej Zero zaden Link nie działa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy a tak przy okazji to jakie piwo preferujesz?? ja osobiscie Tyskie..... ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... bo jest swietne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:48 am
Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* czesc... *macha z kanapy* oh... witaj kochanie *całuje namiętnie* heart *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop jak bys mieszkala blizej mnie to bym do ciebie wpadl....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:49 am
PointZer0 Falcone PointZer0 Witam Wszystkich , na niedługo tylko niestety ale przynajmiej na chwile ............ lepsze to niz nic wink witka zero Hej Falcone xd Właśnie na topicu " Yaoi , Yur (...) " wytłumaczyłem na przykładzie co to ecchi xd Jak ktoś z męskiej części chętny to lecieć obejżeć xd xd xd ja sie nidawno skapnełam xd (bo chyba ecchi to prawie to cos podobnego do hentai, )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp mogą mogą ! xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Miho_14 Ntsumi_Aya znowu będzie co oglądać ninja *siada na kanapie i przegryza popkorn* ktos chce może ? xd *siada obok* zobaczymy jak tym razem akcja sie rozwinie... taaa... ninja *wpatruje sie uważnie xd * prosze panstwa..... prosze panstwa..... czy bedzie to tym razem trojkacik czy moze jednak nie.............?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp w sumie fakt... bedzie jej musialo wystarczyc ze moze popatrzec jak inni pija... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:50 am
Kitty ShadowCat *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream sweatdrop naprawde brak mi slow............. obronczyni moralnosci ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop jak bys mieszkala blizej mnie to bym do ciebie wpadl.... było by miło , ale coz , taki los nas roztawił daleko od siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp tak .......... ciekawe kto sie do tego stosuje ........ o sorka jest jedna osoba moj kumpel "Rocky" ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:51 am
Ozzwald opcy Ita Lockheart Ozzwald ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych... a ja roznie , bym sie napiła teraz sweatdrop nieletni nie moga! xp w sumie fakt... bedzie jej musialo wystarczyc ze moze popatrzec jak inni pija... xp jestescie bardziej surowi niz moj ojciec...... ale ja was przejrzalam! po prostu chcecie miec wiecej dla siebie scream !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:51 am
opcy Kitty ShadowCat *staje w pozycji obronnej przed ozzem i itą* wypie****aj mi stąd ale jush dz**ko beszczelna scream sweatdrop naprawde brak mi slow............. obronczyni moralnosci ........ eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|