|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:41 am
Miho_14 Ozzwald Miho_14 hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying a ile ci na nie trzeba ? ehh... ok 3000g xp mowisz masz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:41 am
Ntsumi_Aya znowu będzie co oglądać ninja *siada na kanapie i przegryza popkorn* ktos chce może ? xd *siada obok* zobaczymy jak tym razem akcja sie rozwinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:42 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *przesstaje skakac po kanapie i kładzie sie na niej przeciągając sie na niej* whee *podchodzi i laskocze ja po brzuszku* aaaaaaaaaaa , łaskotki *zaczyna sie smiac i niemoze sie uspokoic* tylkonie łaskotki xd *podnosi jej nogi siada na kanapie i kladie jej nagi na swoich* aaa nie wytrzymalem tak siedziec o suchym pysku trza browar otworzyc... blaugh mrau , tesh bym se wypiła * tyli sie do niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* czesc... *macha z kanapy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:43 am
Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* widzi mnie ktoś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam Wszystkich , na niedługo tylko niestety ale przynajmiej na chwile ............ lepsze to niz nic wink witka zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Ozzwald ja kiedzs chcialem ucyzc... nikt bz mojego pryedmiotu nie yalicyzl i bz mnie wzwalili y pracz po roku.. a moye juy po pierwsyzm semestrze... blaugh to wyglada jakbys puszka piwa o te klawiature walil... xd biggrin klajta mi sie przestawila... a tak nawiasem wole browar ze szkla niz z puszki... to chyba logiczne......... a tak przy okazji to jakie piwo preferujesz?? ja osobiscie Tyskie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya współczucia xp *przytulas whee * xd blaugh no nie wiem czy takie wspolczucia .............. ja tam lubie se po nauce z nim w PS-ka pograc ............ aha xd PS - ? ( xp ) witam wszystkich nowoprzybyłych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:44 am
Ozzwald Makoto Ami dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem* czesc... *macha z kanapy* oh... witaj kochanie *całuje namiętnie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying a ile ci na nie trzeba ? ehh... ok 3000g xp mowisz masz... biggrin dzieku whee *przytul* whee pewnie znowu nie bedzie okazji zeby sie odwdzieczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone PointZer0 Witam Wszystkich , na niedługo tylko niestety ale przynajmiej na chwile ............ lepsze to niz nic wink witka zero Hej Falcone xd Właśnie na topicu " Yaoi , Yur (...) " wytłumaczyłem na przykładzie co to ecchi xd Jak ktoś z męskiej części chętny to lecieć obejżeć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ntsumi_Aya znowu będzie co oglądać ninja *siada na kanapie i przegryza popkorn* ktos chce może ? xd *siada obok* zobaczymy jak tym razem akcja sie rozwinie... taaa... ninja *wpatruje sie uważnie xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:45 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald ja kiedzs chcialem ucyzc... nikt bz mojego pryedmiotu nie yalicyzl i bz mnie wzwalili y pracz po roku.. a moye juy po pierwsyzm semestrze... blaugh to wyglada jakbys puszka piwa o te klawiature walil... xd biggrin klajta mi sie przestawila... a tak nawiasem wole browar ze szkla niz z puszki... to chyba logiczne......... a tak przy okazji to jakie piwo preferujesz?? ja osobiscie Tyskie..... ja pijam Debowe Mocne.... tez z Tyskich browarow ksiazecych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:45 am
PointZer0 Falcone PointZer0 Witam Wszystkich , na niedługo tylko niestety ale przynajmiej na chwile ............ lepsze to niz nic wink witka zero Hej Falcone xd Właśnie na topicu " Yaoi , Yur (...) " wytłumaczyłem na przykładzie co to ecchi xd Jak ktoś z męskiej części chętny to lecieć obejżeć ecchi question zaraz zobacze co to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|