|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:35 am
hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:35 am
Ita Lockheart *przesstaje skakac po kanapie i kładzie sie na niej przeciągając sie na niej* whee *podchodzi i laskocze ja po brzuszku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:36 am
Miho_14 hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying A zutylizowałam kilka itemow i się dorobilam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying a ile ci na nie trzeba ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart *przesstaje skakac po kanapie i kładzie sie na niej przeciągając sie na niej* whee *podchodzi i laskocze ja po brzuszku* aaaaaaaaaaa , łaskotki *zaczyna sie smiac i niemoze sie uspokoic* tylkonie łaskotki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:37 am
Miho_14 Falcone ja ucze 12 latka ................ jak ma jakies bunty albo czegos nie rozumie to odrazu miesniaczek dla motywacji whee a ile ci za to placa? xp wiesz to przyjaciele rodziny ............. ale 10 zł za lekcje mam whee ....... tylko roznie bywa raz tylko godzine ucze a raz nawet siedem stare .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:38 am
znowu będzie co oglądać ninja *siada na kanapie i przegryza popkorn* ktos chce może ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:38 am
Falcone Miho_14 Falcone ja ucze 12 latka ................ jak ma jakies bunty albo czegos nie rozumie to odrazu miesniaczek dla motywacji whee a ile ci za to placa? xp wiesz to przyjaciele rodziny ............. ale 10 zł za lekcje mam whee ....... tylko roznie bywa raz tylko godzine ucze a raz nawet siedem stare ....... współczucia xp *przytulas whee * xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:40 am
Ozzwald Miho_14 hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying a ile ci na nie trzeba ? ehh... ok 3000g xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *przesstaje skakac po kanapie i kładzie sie na niej przeciągając sie na niej* whee *podchodzi i laskocze ja po brzuszku* aaaaaaaaaaa , łaskotki *zaczyna sie smiac i niemoze sie uspokoic* tylkonie łaskotki xd *podnosi jej nogi siada na kanapie i kladie jej nagi na swoich* aaa nie wytrzymalem tak siedziec o suchym pysku trza browar otworzyc... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobry wieczór heart *rozgląda się za Ozzwaldem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:41 am
Ntsumi_Aya współczucia xp *przytulas whee * xd blaugh no nie wiem czy takie wspolczucia .............. ja tam lubie se po nauce z nim w PS-ka pograc ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:41 am
Miho_14 Ozzwald Miho_14 hej xd ty tez masz te skrzydelka?! crying tylko mnie na nie nie stac crying crying crying a ile ci na nie trzeba ? ehh... ok 3000g xp spoko , mni tez niestac na te skrzydełka wiec se odpuscilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|