|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:28 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau jak sie rysowalo ? a spoko , w dodatku jeszcze wzziełam prysznic tak przy okazji , helo opcy ... ponownie xd 3nodding ten prysznic musial byc fascynujacy... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:29 am
Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau heja Kotek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau heja Kotek whee helo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 opcy dlatego za nic w swiecie nie chcial bym byc nauczycielem i uzerac sie z durnymi gowniarzami......... uhh.... ja nie jestem nauczycielka, a czasem mam ochote tym idiotom wbic dlugopis w krtan (szczegolnie wszystkozernemu-gibaszkowi na widok ktorego dostaje torsji. zreszta nie tylko ja.) ja kiedzs chcialem ucyzc... nikt bz mojego przedmiotu nie zaliczyl i by mnie wywalili z pracz po roku.. a moze juz po pierwszym semestrze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:30 am
hej łOzz Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau hej ita xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:31 am
Ozzwald Miho_14 opcy dlatego za nic w swiecie nie chcial bym byc nauczycielem i uzerac sie z durnymi gowniarzami......... uhh.... ja nie jestem nauczycielka, a czasem mam ochote tym idiotom wbic dlugopis w krtan (szczegolnie wszystkozernemu-gibaszkowi na widok ktorego dostaje torsji. zreszta nie tylko ja.) ja kiedzs chcialem ucyzc... nikt bz mojego pryedmiotu nie yalicyzl i bz mnie wzwalili y pracz po roku.. a moye juy po pierwsyzm semestrze... blaugh ja ucze 12 latka ................ jak ma jakies bunty albo czegos nie rozumie to odrazu miesniaczek dla motywacji whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hej łOzz Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau hej ita xd a witam paniom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja kiedzs chcialem ucyzc... nikt bz mojego pryedmiotu nie yalicyzl i bz mnie wzwalili y pracz po roku.. a moye juy po pierwsyzm semestrze... blaugh to wyglada jakbys puszka piwa o te klawiature walil... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:32 am
*zamyka z zadowoleniem zeszyt z matmy biggrin xd * ok dosyć nauki na dzisiaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:33 am
Falcone ja ucze 12 latka ................ jak ma jakies bunty albo czegos nie rozumie to odrazu miesniaczek dla motywacji whee a ile ci za to placa? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:33 am
opcy Ozzwald ja kiedzs chcialem ucyzc... nikt bz mojego pryedmiotu nie yalicyzl i bz mnie wzwalili y pracz po roku.. a moye juy po pierwsyzm semestrze... blaugh to wyglada jakbys puszka piwa o te klawiature walil... xd biggrin klajta mi sie przestawila... a tak nawiasem wole browar ze szkla niz z puszki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:35 am
*przesstaje skakac po kanapie i kładzie sie na niej przeciągając sie na niej* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|