|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:20 am
Lorak Witam wszystkich znanych i nie znanych mojej osobie. Co się ciekawego dzieje bo nie chce mi sie wertowac tych wszystkich stron ?? whee sweatdrop whee niewiem sweatdrop (a tak pozatym to Witaj)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:23 am
*siada prxzy stoje i zaszywa sie w buszu książek sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:25 am
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat hehe.... *myśli co by zrobić jutro Tombarze (babie od religii)*a ,może.... niewiem.... może ktoś mi podpowie? powiedziec jej ze jest twoja ulubiona nauczycielka..... i podziekowac za trud........ stare słoneczko przygrzało? nie umiem kłamac prosto w oczy.... może jej wbije igłe w krzesło... jak uśiądzie to... tsesesese twisted dlatego za nic w swiecie nie chcial bym byc nauczycielem i uzerac sie z durnymi gowniarzami.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone heja Ayu whee ............ Rynn była wczoraj... zdaje sie... (nie przedwczoraj... a może wcześniej ? sweatdrop ) żyjesz? question witaj zpowrotem Ozz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:26 am
witamy spowrotem ........... jak tam jedzonko smaczne question czy moze znowu piwo na kolacje question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau witam ponownie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau jak sie rysowalo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:27 am
opcy dlatego za nic w swiecie nie chcial bym byc nauczycielem i uzerac sie z durnymi gowniarzami......... uhh.... ja nie jestem nauczycielka, a czasem mam ochote tym idiotom wbic dlugopis w krtan (szczegolnie wszystkozernemu-gibaszkowi na widok ktorego dostaje torsji. zreszta nie tylko ja.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone witamy spowrotem ........... jak tam jedzonko smaczne question czy moze znowu piwo na kolacje question xd to bzl obiad... a piwo faktzcynie bedyie na kolacje... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart *wbiega do pokoju i skacze na kanape* salve wszystkim xd 3nodding whee mrau jak sie rysowalo ? a spoko , w dodatku jeszcze wzziełam prysznic tak przy okazji , helo opcy ... ponownie xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy dlatego za nic w swiecie nie chcial bym byc nauczycielem i uzerac sie z durnymi gowniarzami......... dziękooje za komplement stare haj Ita biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:28 am
Kitty ShadowCat opcy dlatego za nic w swiecie nie chcial bym byc nauczycielem i uzerac sie z durnymi gowniarzami......... dziękooje za komplement stare whatever..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|