|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:09 am
]Goth bless[ Heh... Ale to znaczy ze sie dobrze przyjaznicie z Rynn? stare ty własnie a Rynn jeszcze tu wpada question dawno jeje nie widziałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:09 am
]Goth bless[ Heh... Ale to znaczy ze sie dobrze przyjaznicie z Rynn? stare no nie wiem...... jak sie z kims widujesz raz na rok, to trudno mowic o przyjazni. tak mi sie wydaje. moze dlatego nie mam przyjaciol. ci co by sie "nadawali" sa za daleko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
heja Ayu whee ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:12 am
Falcone heja Ayu whee ............ Rynn była wczoraj... zdaje sie... (nie przedwczoraj... a może wcześniej ? sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ]Goth bless[ Heh... Ale to znaczy ze sie dobrze przyjaznicie z Rynn? stare no nie wiem...... jak sie z kims widujesz raz na rok, to trudno mowic o przyjazni. tak mi sie wydaje. moze dlatego nie mam przyjaciol. ci co by sie "nadawali" sa za daleko xp he he znam ten bol ................ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:15 am
hehe.... *myśli co by zrobić jutro Tombarze (babie od religii)*a ,może.... niewiem.... może ktoś mi podpowie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:16 am
Kitty ShadowCat hehe.... *myśli co by zrobić jutro Tombarze (babie od religii)*a ,może.... niewiem.... może ktoś mi podpowie? powiedziec jej ze jest twoja ulubiona nauczycielka..... i podziekowac za trud........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:18 am
Witam wszystkich znanych i nie znanych mojej osobie. Co się ciekawego dzieje bo nie chce mi sie wertowac tych wszystkich stron ?? whee sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:18 am
Kitty ShadowCat hehe.... *myśli co by zrobić jutro Tombarze (babie od religii)*a ,może.... niewiem.... może ktoś mi podpowie? twisted hmmm.... jak bylo wczesnie ciemno to robilismy "klimat". kumpel wylaczal swiatlo, siostra zapalala, ona gasil.... i tak w kolko. ale troche mi bylo zal siostry. ona nie jest taka zla. a na pewno nie jest wredna. tylko troche przynudza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:19 am
opcy Kitty ShadowCat hehe.... *myśli co by zrobić jutro Tombarze (babie od religii)*a ,może.... niewiem.... może ktoś mi podpowie? powiedziec jej ze jest twoja ulubiona nauczycielka..... i podziekowac za trud........ stare słoneczko przygrzało? nie umiem kłamac prosto w oczy.... może jej wbije igłe w krzesło... jak uśiądzie to... tsesesese twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|