|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:57 am
Okej, mykam już...daobranoc wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:58 am
witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee hej Falc *tuuuuuli* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:00 am
]Goth bless[ Miho_14 .....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium............. Hej, wczoraj mi nie odpowiedzialas... skad znasz sie z Rynn i skad jestes? ejjj... odpowiedzialam tylko pozniej jak obgladnelam viva la bam 3nodding dobrze pamietam. bylam trzezwa. z rynn sie znam bo nasi starsi sie znaja ze studiow. (moja mama mieszkala z jej mama w pokoju przez jakis czas. zanim jej mama nie hajtnela sie z jej tata xp ) a jestem z czestochowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:02 am
Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 .....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium............. Hej, wczoraj mi nie odpowiedzialas... skad znasz sie z Rynn i skad jestes? ejjj... odpowiedzialam tylko pozniej jak obgladnelam viva la bam 3nodding dobrze pamietam. bylam trzezwa. z rynn sie znam bo nasi starsi sie znaja ze studiow. (moja mama mieszkala z jej mama w pokoju przez jakis czas. zanim jej mama nie hajtnela sie z jej tata xp ) a jestem z czestochowy. hej dobre na film obyczajowy 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:02 am
dhobra, ja idem, w takim stanie nawet odzywac sie normalnie do ludzi nie umiem... narazie all... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:04 am
ugabuga.........!
//Now Playing: Clockwork [Surface Tension #02] One Wing [5:44]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:05 am
wszyscy odchodzą .............
papa tym co poszli spac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:06 am
Falcone Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 .....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium............. Hej, wczoraj mi nie odpowiedzialas... skad znasz sie z Rynn i skad jestes? ejjj... odpowiedzialam tylko pozniej jak obgladnelam viva la bam 3nodding dobrze pamietam. bylam trzezwa. z rynn sie znam bo nasi starsi sie znaja ze studiow. (moja mama mieszkala z jej mama w pokoju przez jakis czas. zanim jej mama nie hajtnela sie z jej tata xp ) a jestem z czestochowy. hej dobre na film obyczajowy 3nodding xd niop. najlepsze to jak pedzily bimber i podczas destylowania kolba pekla, a w efeksie zalalo caly pokoj xd podobno. tak slyszalam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:07 am
Miho_14 Falcone Miho_14 ]Goth bless[ Miho_14 .....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium............. Hej, wczoraj mi nie odpowiedzialas... skad znasz sie z Rynn i skad jestes? ejjj... odpowiedzialam tylko pozniej jak obgladnelam viva la bam 3nodding dobrze pamietam. bylam trzezwa. z rynn sie znam bo nasi starsi sie znaja ze studiow. (moja mama mieszkala z jej mama w pokoju przez jakis czas. zanim jej mama nie hajtnela sie z jej tata xp ) a jestem z czestochowy. hej dobre na film obyczajowy 3nodding xd niop. najlepsze to jak pedzily bimber i podczas destylowania kolba pekla, a w efeksie zalalo caly pokoj xd podobno. tak slyszalam. Heh... Ale to znaczy ze sie dobrze przyjaznicie z Rynn? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:08 am
Miho_14 niop. najlepsze to jak pedzily bimber i podczas destylowania kolba pekla, a w efeksie zalalo caly pokoj xd podobno. tak slyszalam. bimber dobra rzecz .............. zawsze wujek mnie czestuje a poznie matka mysl ze jest mi słabo bo sie chwieje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:09 am
]Goth bless[ Heh... Ale to znaczy ze sie dobrze przyjaznicie z Rynn? stare wyczuwam zla Karme...... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|